NFL 29.9.2016: Cincinnati dominoi TNF:ää!

NFL

Cincinnati Bengals saa vieraita Miamista Dolphinsin saapuessa kylään. Ottelu on lähtökohdistaan selvää kauraa, mutta pistejuhlaa ei sovi odottaa.

Cincinnati Bengals – Miami Dolphins

Valinta: Alle 46 (1.90)

Cincinnati Bengals lähtee otteluun ansaitusti selvänä suosikkina. Se on paperilla parempi, se pelaa kotona ja se saanee rummutettua juoksupelinsä tilastoja paremmaksi Dolphinsin heikompaa juoksupuolustusta vastaan. Oman puolustuksensa piristykseksi se saa Vontaze Burfictin (ainakin osittain) takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Dolphinsin juoksupuolustus on siis ollut heikompaa, joten olettavasti Cincinnati tulee juoksu edellä peliin. Erityisesti ehkä myös siksi, että vieraat ovat saaneet kelpo tuloksia aikaan pass-rushillaan. Cincyn kohdalle tämä toimiva pass-rush on tarkoittanut hikistä iltapuhdetta ja Andy Dalton on alkukauden aikana lentänyt 12 kertaa tonttiin.

Näiden huomioiden myötä pelataan otteluun alle 46 pistettä. Dolphins hyökkäyksen on vaikea tehdä pisteitä Cincinnatin puolustusta vastaan, sillä heidän RB-osasto on vähän sikin sokin ja kukaan ei oikein tahdo tietää kuka on aloittava keskushyökkääjä. Mitä tulee pelkkään heittopeliin, niin tiedämme kyllä mitä tapahtuu yksipuoliselle hyökkäykselle, varsinkin vieraskentällä.

Andy Daltonin keskinkertaisuus toimikoon kirsikkana underin päällä.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset