NFL 30.10.2016: Jets vierailee Clevelandissa!

NFL:n 8. viikon sunnuntaina pelit alkavat jo klo 15.30, jonka perään kierros alkaa klo 19.00. Valinta tälle sunnuntaille on ottelusta Browns – Jets.

Cleveland Browns – New York Jets

Valinta: New York Jets -2.5 (1.92)

Cleveland otti koriksessa mestaruuden ja baseballissa se on yhden voiton päässä. Urheilumenestys on tuntunut kiertävän kaupungin kaukaa, mutta nyt on siis tulossa jo kohta toinen mestaruus. Clevelandissa voidaan olla kokonaisuuten erittäin tyytyväisiä, mutta footballin puolella meno ei ole kovin kaunista.

Kotijoukkue Cleveland Browns ei ole onnistunut ottamaan yhtään voittoa kuluvalla kaudella. Vierasjoukkue Jetsillä on kaudelta napattuna kaksi voittoa, joten kummankaan kausi ei ole mennyt mitenkään ruusuisesti. Jets on kuitenkin näistä kahdesta selvästi parempi, sillä on Browns on yksinkertaisesti liian heikko vastus kaikille muille liigan joukkueille.

Jets sai myös Ryan Fitzpatrickista irti uudenlaisen kipinän, kun häntä otti aivoon Jetsin quarterback valinta Geno Smith. Harmillisesti Smith loukkaantui ja on koko kauden sivussa, joten oli aika laittaa jälleen Fitz kentälle. Tällä kertaa kettuuntunut Fitz pelasi enemmän Fitzmagic kuin Fitztragic peliä ja valmennusjohtokin totesi, että sen kun on turhautunut, jos sitä kautta jää traagiset turnoverit heittämättä.

Jetsillä on toki loukkaantumishuolia, mutta niitä riittää myös Bronwsilla. Ottelu ei välttämättä ole se kaikkien kaunein matsi, mutta ei, tämäkään ei ole se matsi, jonka Browns tältä kaudelta voittaa. Jetsit mukavalla -2.5 tasoituksella lapulle.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset