NFL 5.12.2016: Colts saa Luckin takaisin!

NFL:n 13. viikko päätetään ottelulla, jossa New York Jets saa vastaansa Indianapolis Coltsin ja Andrew Luckin. Me luotamme tänään vieraiden vireeseen!

New York Jets – Indianapolis Colts

Valinta: Indianapolis Colts -1 (1.95)

New York Jets on ollut tällä kaudella erittäin suurissa vaikeuksissa. Valopilkkuna pimeässä kaudessa on kuitenkin toiminut heidän puolustuksen linja, joka on saanut aikaan äärimmäisen vihaisia tuloksia. Muu joukkue Ryan Fitzpatrickin johdolla on pelannut vähän niin ja näin, mutta linjaan on voinut luottaa. Jets on myös ollut hyvä puolustamaan juoksua, mutta heittopuolustuksesta löytyy kuitenkin tämän unitin heikko kohta ja siihen uskon Coltsin pystyvän iskemään.

Jets oletettavasti lähtee otteluun hieman konservatiivisemmalla linjalla, joten mitään räjähtävää ei kotijoukkue oletettavasti tule yön ottelussa esittämään. Jos se saa kontrolloitua hyökkäystään hyvin ja täten pidettyä pallon itsellään, voi ottelusta tulla yllättävän tasainen. Coltsilla on kuitenkin kokonaisuutena parempi nippu kasassa ja sen QB on huomattavasti parempi kuin mitä Jetsillä on tarjota. Colts tulee puremaan pahasti heittohyökkäyksellään ja viemään tämän itselleen elintärkeän ottelun nimiinsä.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset