NFL 8.9.2016: Kausi alkaa Super Bowl uusinnalla Denver – Carolina!

NFL

NFL:ssä aloitetaan kausi 2016 Super Bowlin uusinnalla, jossa mestari Denver Broncos isännöi viimeksi karvasta kalkkia maistanutta Carolina Panthersia. Odotettavissa on tasainen vääntö, jossa joukkueiden puolustukset näyttelevät suurinta roolia.

Denver Broncos – Carolina Panthers

Valinta: Pisteet alle 41.5 (1.92)

Joukkueet siis kohtasivat toisensa Super Bowlissa, jossa ennakkoasetelman mukaan Carolinan tuli viedä mestaruus kotiin. Toisin kuitenkin kävi ja Peyton Manning poistui areenoilta mestarina. Todellisuudessa voiton takana oli Denverin murhaavan kova puolustus, josta myös valittiin ottelun MVP Von Miller.

Carolinalla on varmasti paljon hampaankolossa ja Cam Newton tulee äärimmäisen motivoituneena otteluun. Silti Denverin puolustus tulee olemaan äärimmäisen kova pala purtavaksi, joten Carolinalta ei ole odotettavissa isoa määrää pisteitä. Carolinankin puolustuksen ollessa myös todella hyvä ei pitäisi Denveriltäkään tulla isoja määriä pisteitä.

Denverin QB:na aloittaa uudehko nimi Trevor Siemian, jolle ainakin Denverin valmennusjohto näin ollen osoittaa luottamusta. Nähtäväksi jää miten hyvin Trevor hoitaa ruutunsa. Uusi kaveri ei yleensä heti alkuun pelaa maximi-tasollaan, mikä omalta osaltaan puoltaa vähäistä pistemäärää.

Jos voittajaa pitäisi lähteä veikkaamaan, olisi vaikea sanoa ei Carolinan voitolle. Mutta puolustuksien ollessa niin kovalla tasolla, on ottelusta odotettavissa ns. low-scoring affair. Otetaan siis fiksusti matala pisteisen pelin mukainen veto ja pelataan alle 41.5 pistettä 1.92 kertoimella.

Ottelu pelataan suomen aikaa perjantaina klo 3.30. Käy sitä ennen hyppäämässä mukaan meidän Facebook-ryhmään klikkaamalla alla olevaa linkkiä. NFL-kohteisiin pääset puolestaan klikkaamalla lilaa linkkiä.

Hyvää kauden aloitusta itse kullekin ja onnea vetoihin!

-R-

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Tästä uuteen Facebook-ryhmään mukaan!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset