NFL 9.10.2016: Yllättääkö Tennessee Miamissa?

NFL

NFL: viidennen viikon sunnuntailta pureudutaan muun muassa otteluun, jossa Tennessee Titansilla on kaikki mahdollisuudet yllättää Miami Dolphins. Viikon parhaan päivän valinnat tulevat tässä!

Detroit Lions – Philadelphia Eagles

Valinta: Eagles -3.5 (1.92)

Philadelphia on ollut tällä kaudella yllättäen todella hyvä. Sen puolustus pelaa erinomaisesti ja hyökkäyksessä Carson Wentz johtaa joukkoja voitosta toiseen. Nyt Phila tulee bye-viikon jälkeen hyvin levänneenä otteluun.

Detroit on ollut aika ajoin hyvä ja toisinaan taas huono. Tämä epätasaisuus kallistaa vaakakuppia entisestään Philan puolella. Eagles -3.5 1.92 kertoimella on paras valinta tähän otteluun.

Miami Dolphins – Tennessee Titans

Valinta: Titans ML (2.45)

Tässä mennään yksinkertaisesti Miamia vastaan. Tennessee ei toki ole hyökkäyksellään säväyttänyt lainkaan, mutta Miami tuntuu olevan niin syvässä yössä, että Titansin 2.45 kerroin on pakko ottaa kokeiluun. Odotan Marcus Mariotan ja eritiysesti DeMarco Murrayn hallitsevan ottelua Titansin hyökätessä ja Titans puolustuksen omaavan tarvittavat aseet Dolphins-hyökkäyksen pysäyttämiseen.

Pittsburgh Steelers – New York Jets

Valinta: Steelers -9 (1.95)

Steelers on saanut Le’Veon Bellin takaisin pelaavaan kokoonpanoon ja tulos oli täysin murskaava viime sunnuntaina. Meanwhile Jetsin Ryan Fitzpatrick connectaa turhan usein vastustajan puolustuksen kanssa, joten odotettavissa on hikinen ilta Jetsille. Steelersin pitäisi jyrätä tänään täysin, joten isokin tasoitus kelpaa peleille.

Bonusvalinta:

Cleveland Browns – New England Patriots

Valinta: Patriots -10 (1.97)

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset