NFL-kausi huipentuu Super Bowliin!

NFL:ssä on jäljellä vielä se kaikista kaunein ja suurin taisto, kun Super Bowlissa toisistaan mittaa ottavat Patriots ja Falcons. Ottelun alla on keretty spekuloimaan aivan uskomaton määrä tunteja eri kanavien lähetyksissä, joten otteluun on päästy valmistautumaan äärimmäisen tarkasti. Meidän valinta on myös pitkällisen pohdinnan tulos ja päädyimme kuitenkin suosikin kelkkaan.

Atlanta Falcons – New England Patriots

Valinta: Patriots -3 (1.97)

Ennakkoon ehkä kaikkien aikojen ympäripyörein ottelu, jota on lähes mahdoton lähteä ennakoimaan. Molemmilla joukueilla oli täysin päivän selvä reitti Super Bowliin ja nyt nämä kaksi isoa taistelevat mestaruudesta. Mikä kuitenkin erottaa joukuueet on kokemus isoista peleistä sekä puolustuspelaaminen. Patriotsin puolustus on parempi kuin Falconsin ja itselläni on vankka usko siihen, että puolustuksella voitetaan Super Bowleja. Patriotsilla on myös enemmän kokemusta, mikä entisestään kallistaa vaakakuppia Patriotsin suuntaan. Näin ollen hyppään suosikin kelkkaan 3 pisteen tasoituksella.

Erikoisvedot ovat SB:n suola

Erikoisvetoja otteluun on vaikka millä mitalla tarjolla, joten poimitaan niistä myös muuta mielenkiintoinen ajatus ja otetaan hieman pienemmällä panoksella kokeiluun seuraavat tärpit:

Chris Hogan Total Offensive Touchdowns Over 1.5 (8.00)

Chris Hogan Will Score Offensive Touchdown (2.47)

Chris Hogan Longest Reception Yards over 24.5 (1.91)

Toinen Joukkueista Suorittaa 3 Peräkkäistä Pistesuoritusta (TD,FG tai Safety) No (2.60)

Ensimmäinen Pallonriisto Fumble (2.47)

Näillä eväillä kohti Super Bowlia! Kiitos kaikille kaudesta ja onnea vielä viimeisen ottelun vetoihin!

Super Bowliin vedot sisään tästä!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset