NFL-kausi käyntiin ensi yönä!

NFL

NFL-kausi starttaa vihdoin ensi yönä! Täällä suunnalla ollaan valmiita ja isketään vihjeet tiskiin yön avausmatsia varten. Olkaa hyvät! 

New England Patriots – Pittsburgh Steelers

Valinnat:

Pats -7 (1.89)

Over 51,5 (1,95)

Lähtökohdat otteluun on seuraavat: molempien joukkueiden hyökkäykset ovat todella kovia, mutta sitä vastoin puolustuspelaaminen herättää kysymysmerkkejä.

Patriotsin secondary on heikentynyt merkittävästi, kun poissa on viime kaudella hyvin toiminut kolmikko Darrelle Revis, Brandon Browner sekä Kyle Arrington. Korvaavat pelaajat viime Super Bowlin sankariksi nousseen Malcolm Butlerin johdolla eivät ole yhtä vakuuttavia.

Steelersin puolella on myös suuria puolustukseen liittyviä huolia. Heidän secondary oli viime kaudella sarjan 27. Sitä parantaakseen Steelers varasi 3 pelaajaa, mutta heistä kukaan ei pelaa torstain ottelussa.

Joukkueiden secondaryt joutuvat heti alkuun todella kovan paikan eteen, kun vastapuolelle heitetään Ben Roethlisbergerin ja Tom Bradyn johtamat hyökkäykset.

Big Benillä ei tosin ole kaikki aseet käytettävissään, sillä hyökkäyksestä puuttuvat pelikieltojaan kärsivät WR Martavis Bryant (4 ottelua) sekä RB Le’Veon Bell (2 ottelua). Tähtipelaaja WR Antonio Brownin tekeminen Patsien secondaryn romuttamisessa nousee todella merkittävään rooliin.

Patriotsin hyökkäyksestä puuttuvat RB LaGarrette Blount sekä WR Brandon LaFell. Tulivoimaa Rob Gronkowskin johdolla löytyy kuitenkin reilusti. Mielenkiintoinen seurattava on Dion Lewis, joka tuuraa RB paikalla LaGarrette Blountia.

Lähtökohtien myötä Patriots tulee voittamaan ottelun, jossa tehdään todella paljon pisteitä.

Aiheeseen liittyvät uutiset