NFL-kisa: Veikkaa Duke Johnsonin jaardit, voita NFL-pipo!

Tänään on tarjolla NFL:ää jo klo 15.30 alkaen, kun Vikings ja Browns ottavat yhteen Twickenhamissa. Meiltä tähän otteluun kisa!

Kisa: Veikkaa Duke Johnsonin edetyt jaardit, voita NFL-pipo!

NFL:ssä mennään tänään Lontoossa klo 15.30 alkaen ottelussa, jossa vastakkain ovat Minnesota Vikings ja Cleveland Browns. Me tarjoamme tähän otteluun kisan, jossa voittajaksi selviytyy lähimmäksi Duke Johnsonin etenemät jaardit veikkanut kisaaja.

Duke on tunnetusti Clevelandilla käytössä sekä kiinniottajana että juoksupelissä. Tällöin jaardien veikkaamiseen tulee hieman lisäsäväystä.

Duken tilastot kauden alkupuoliskolta veikkauksien tueksi:

Week 1: 20 jaardia

Week 2: 80 jaardia

Week 3: 104 jaardia

Week 4: 60 jaardia

Week 5: 83 jaardia

Week 6: 39 jaardia

Week 7: 71 jaardia

Kilpailun säännöt & osallistuminen:

1. Veikkaa artikkelin lopussa olevaan lomakkeeseen, kuinka monta edettyä jaardia Duke Johnsonille tilastoituu 29.10 pelattavassa Cleveland Browns – Minnesota Vikings -ottelussa. Veikkausaika päättyy tänään sunnuntaina 29.10. klo 15:25. Esimerkkiveikkaus: 57.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Jos Duke Johnson ei pelaa ottelussa lainkaan, voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

3. Kilpailun voittaja nappaa itselleen vapaavalintaisen NFL-joukkueen pipon.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden.

7. HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, vähintään 2€ panoksella viimeisen viikon aikana (23.10. –>) – kuitenkin ennen 29.10. klo 15:25. Jos sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.

[contact-form-7 id=”8958″ title=”NFL-kisa”]

Aiheeseen liittyvät uutiset