NFL-kisa: Veikkaa lopputulokset ja voita 50€ pelirahaa!

NFL-kisa

NFL-kisa järjestetään tänään kauden ensimmäisen NFL-sunnuntain kunniaksi. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille.

NFL-kisa: Veikkaa lopputulokset oikein ja nappaa 50€ pelirahaa!

Kauden ensimmäisen NFL-sunnuntain kunniaksi järjestetään NFL-kisa, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa 50€ pelirahaa Coobletille.

Kisaan osallistuminen on varsin helppoa sillä sinun tulee vain täyttää artikkelin lopussa oleva taulukko. Taulukon sekä pelivaatimuksen täyttämisen jälkeen olet mukana kisassa.

Kisassa on tarkoitus veikata taulukossa olevien otteluiden voittajia. Veikkaus tapahtuu varsin yksinkertaisella ja perinteisellä 1×2 -menetelmällä. Tasapelejä ei voi veikata.

Alla on vielä tarkemmin säännöistä sekä osallistumiskaavake. Onnea kisaan ja paras voittakoon!

Kilpailun säännöt & osallistuminen

1. Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan taulukkoon vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi otteluiden voittajista (1 tai 2). Oikein menneestä valinnasta saa yhden pisteen ja väärin menneestä 0 pistettä. Mikäli ottelu menee jatkoajankin jälkeen tasan, saa myös yhden pisteen. Jos otteluita joudutaan siirtämään sääolosuhteiden tai muun syyn takia niin kyseisestä kohteesta ei jaeta pisteitä.

2. Lyö vetoa Coolbetin NFL-kohteista vähintään 5€ edestä. Vedon tulee ratketa aina pelipäivän jälkeisenä maanantaina, klo 9:00 mennessä (suomen aika). Jokaisen asettamasi vedon minimikerroin on 1,50. Livevedot hyväksytään kilpailuun mukaan.

3. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti TÄSTÄ LINKISTÄ!

4. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.

5. Eniten pisteitä kerännyt kisaaja voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.

7. Kilpailuun osallistuminen päättyy ennen ensimmäisten sunnuntain pelien alkua. Näin ollen NFL-kisa sulkeutuu klo 19:50.

8. Vetovihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

9. Osallistumalla kilpailuun, annat Vetovihjeet.comille oikeuden tarkistaa kohdassa kaksi mainitun pelivaatimuksen Coolbetilta.

[contact-form-7 id=”12616″ title=”NFL-sunnuntai”]

Aiheeseen liittyvät uutiset