NFL -KISA: Veikkaa NFC ja AFC -konferenssien finaalijoukkueet – voita 50€ pelirahaa!

NFL-kisa

NFL playoffs -ottelut käynnistyvät tänään. Pudotuspelien kunniaksi tarjoamme kisan, jonka voittaja kuittaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille.

NFL -kisa – voita 50€ pelirahaa Coolbetille

NFL playoffs -ottelut käynnistyvät tänään. Pudotuspelien kunniaksi tarjoamme kisan, jonka voittaja kuittaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille. Kisassa on tarkoitus veikata AFC ja NFC -konferenssien finaalijoukkueet. Kisaan osallistuminen on varsin helppoa sillä sinun tulee vain täyttää artikkelin lopussa oleva kaavake. Kaavakkeen sekä pelivaatimuksen täyttämisen jälkeen olet mukana kisassa.

Miten pääsen mukaan NFL -kisaan?

  1. Täytä tämän artikkelin lopussa oleva kaavake ja anna veikkauksesi konferenssien finaalijoukkueista.
  2. Lyö vetoa Coolbetilla mistä tahansa NFL -kohteesta pudotuspelien aikana (06.01-15.01) vähintään 5€ edestä.
  3. Olet mukana, onnea kisaan!

Kilpailun säännöt & osallistuminen

1. Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan kaavakkeeseen vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi konferenssien finaalijoukkueista. Kilpailuun osallistuminen päättyy tänään 06.01.2018 klo 23:30.

2. Päästäksesi mukaan kisaan, sinun tulee lyödä vetoa Coolbetin NFL-kohteista vähintään 5€ edestä pudotuspelien aikana. Vetojen tulee ratketa 15.1.2018 klo 09.00 mennessä. Vedon minimikerroin on 1,50. Livevedot hyväksytään kilpailuun mukaan.

3. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.

4. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.

5. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.

6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

7. Osallistumalla kilpailuun, annat Vvihjeet.comille oikeuden tarkistaa kohdassa kaksi mainitun pelivaatimuksen Coolbetilta.

[contact-form-7 id=”9730″ title=”NFL -kisa”]

Aiheeseen liittyvät uutiset