NFL-kisa: Viimeinen viikko ratkaisee!

Viimeinen viikko on käsillä meidän kauden avauksen neliviikkoista NFL-kisaa. Tässä artikkelissa pääset laittamaan viimeisen rivin sisään!

Tilannekatsaus ennen kuin viimeinen viikko ratkaisee

Kolmas viikko vaikutti olevan aika yllätystäyteinen ja tämä näkyi myös kisan pisteissä. Moni jäi reippaasti alle kymmenen pisteen, kun taas viime viikolla nakutettiin järjestään vähintään kymmenen oikein.

NFL-kisaa on nyt pyöritetty kolmen viikon ajan ja tällä viikolla saadaan laittaa viimeiset rivit vetämään. Tilanne on edelleen tasainen, mutta kärkikolmikossa on jokainen omilla luvuillaan.

Alla kisan TOP 5 sijoilla majailevat kilpailijat

  1. Jani (28 pts)
  2. Henri (27 pts)
  3. Lasse H. (25 pts)
  4. Jaakko, Tino, Hannes (24 pts)
  5. Santeri, Roni, Janne, Tatu (23 pts.)

Kutkuttavan jännittävä asetelma. Miten sujuu viimeinen viikko? Romahtaako Jani? Onnistuuko Henri kiipeämään ykköspallille? Täräyttääkö joku vielä palkintosijoille? Seuraamme jännityksellä viimeisen viikon otteluita ja saamme tämän jälkeen tulokset julkistettua ensi viikolla. Alta vielä kertauksena ohjeet ja sen perään 1-2 riviä vetämään! 

Mikä NFL-kisa?

Kisaan osallistuminen on varsin helppoa sillä sinun tulee vain täyttää artikkelin lopussa oleva taulukko. Taulukon sekä pelivaatimuksen täyttämisen jälkeen olet mukana kisassa.

Kisassa on tarkoitus veikata taulukossa olevien otteluiden voittajia kauden neljän ensimmäisen sunnuntain ajan. Veikkaus tapahtuu varsin yksinkertaisella ja perinteisellä 1×2 -menetelmällä. Tasapelejä ei voi veikata.

Jokaisen peliviikon veikkaus aukeaa sivuille keskiviikkona, jonka jälkeen pääset asettamaan omat veikkauksesi otteluiden voittajista. Pistetilannetta päivitetään sivuille säännöllisin väliajoin.

Kilpailussa on luvassa pääpalkinto sekä kaksi lohdutuspalkintoa. Pääpalkinnon voittaja eli koko neljän viikon ajan eniten pisteitä kerännyt kisaaja voittaa itselleen vapaavalintaisen NFL-pelipaidan. Kakkoseksi sijoittuneelle on luvassa 50€ pelirahaa Coolbetille ja kolmanneksi sijoittuneelle 25€ pelirahaa Coolbetille.

Alla on vielä tarkemmin säännöistä sekä ensimmäisen viikon osallistumiskaavake. Onnea kisaan ja paras voittakoon!

Kilpailun säännöt & osallistuminen

1. Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan taulukkoon vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi otteluiden voittajista (1 tai 2). Oikein menneestä valinnasta saa yhden pisteen ja väärin menneestä 0 pistettä. Mikäli ottelu menee jatkoajankin jälkeen tasan, saa myös yhden pisteen. Jos otteluita joudutaan siirtämään sääolosuhteiden tai muun syyn takia niin kyseisestä kohteesta ei jaeta pisteitä.

2. Lyö vetoa Coolbetin NFL-kohteista vähintään 3€ edestä jokaisella kisaviikolla. Vedon tulee ratketa aina pelipäivän jälkeisenä maanantaina, klo 9:00 mennessä (suomen aika). Jokaisen asettamasi vedon minimikerroin on 1,50. Livevedot hyväksytään kilpailuun mukaan.

3. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.

4. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella per viikko. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti. Viikkokisa julkaistaan sivuilla keskiviikkoisin, jonka jälkeen voit alkaa veikkaamaan pelejä. 

5. Eniten pisteitä kerännyt kisaaja voittaa vapaavalintaisen NFL-pelipaidan. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.

6. Toiseksi sijoittunut voittaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille ja kolmanneksi sijoittunut 25€ pelirahaa Coolbetille.

7. Kilpailuun osallistuminen kyseisen viikon osalta päättyy aina ennen ensimmäisten sunnuntain pelien alkua. Neljännellä viikolla kisa menee kiinni klo 16:20.

8. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

9. Osallistumalla kilpailuun, annat Vvihjeet.comille oikeuden tarkistaa kohdassa kaksi mainitun pelivaatimuksen Coolbetilta.

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

[contact-form-7 id=”6522″ title=”NFL -kisa”]

Aiheeseen liittyvät uutiset