NFL Playoffit: Divisional Round osa 2!

NFL:n Divisional Roundilla otetaan tänään osa 2, jossa ratkotaan vastustajat Atlanta Falconsille ja New England Patriotsille. Tähän mennessä jokainen suosikki on klaarannut pelinsä sekä spreadinsä himaan ja overit paukkuu paikkakunnilla jatkuvasti.

Dallas Cowboys – Green Bay Packers

Valinta: Yli 51.5 (2.00)

Rodgersin porukka on niin jumalattomassa tikissä, että overin luulisi tässä ottelussa tulevan heittämällä kotiin. Dallas ja Green Bay ovat ottaneet kertaalleen tällä kaudella yhteen ja silloin Dallas oli parempi lukemin 30-16. Nyt on kuitenkin ”run the table” –kampanjan suorittanut Rodgers vastassa, joten pinnoja sataa myös Green Bayn suunnalta armotonta tahtia. Nähtäväksi jää miten rookie-duo Dak&Zeke handlaa playoffien paineet, mutta Dallasin o-linen takana on helppo edelleen loistaa. Green Bayn pakisto on myös hieman kyseenalainen, vaikka se pitikin Giantsin todella hyvin aisoissa. Odotettavissa on yhtä kaikki erittäin hieno ottelu, jossa myös pisteiden takomiselle on kaikki edellytykset olemassa.

Kansas City Chiefs – Pittsburgh Steelers

Valinta: Steelers ML  (2.20)

Kansasin pelin alkamisaikaa siirrettiin jäämyrskyn takia, mutta viimeisin tieto noin puolen tunnin takaa kertoo, että kenttää on pidetty hyvässä kondiksessa ja lähinnä luvassa olisi jäätävän kylmää säätä ja hieman vesisadetta. Näissä olosuhteissa pelaaminen on molemmille tuttua, joten en aseta säälle niin kovaa painoarvoa. Pittsburgh lähtee otteluun lievänä altavastaajana, mutta on omissa papereissa Chiefsia hieman edellä. Erityisesti kolme B:tä ovat olleet timanttisessa iskussa. Lähdetään siis vieraiden kelkkaan tässä matsissa.

NFL-kohteisiin Coolbetilla

Aiheeseen liittyvät uutiset