NFL Playoffit: Divisional Round!

NFL:n playoffit ovat edenneet Divisional Round -vaiheeseen, jossa kahdeksan parasta ottavat mittaa toisistaan. Patriotsin ottelu on todella selvää kauraa, mutta muualla mahdollisuudet voittoon löytyy molemmilta joukkueilta.

Atlanta Falcons – Seattle Seahawks

Valinta: Alle 52 (2.00)

Tästä lintujen välisestä ottelusta on vaikea mennä sanomaan voittajaa, mutta totalista löytyy pelattavaa. Ottelun ennakkoasetelmissa Falcons on kotietunsa ja lepoviikkonsa ansiosta suosikin roolissa, mutta Seahawksilla on mielestäni hyvä mahdollisuus voittoon.

Ottelu on melko ympäripyöreä voittajan veikkaamisen suhteen, mutta totalin raja on hilattu yllättävän korkealla. Vaikka Falconsilla on erinomainen hyökkäys, en kuitenkaan jaksa uskoa että tästä ottelussa saadaan noin isoa pisterajaa ylitetettyä. Tartutaan siis tässä ottelussa alle 52 pisteeseen 2.00 kertoimella!

New England Patriots – Houston Texans

Valinta: Patriots -14.5 (2.00)

Patriotsin ottelussa on luvassa todellinen selkäsauna enkä anna Houstonille tähän otteluun mitään mahdollisuuksia. Ylivoimainen näytös laittaa Patsit tästä konferenssifinaaliin. Houston otti hienosti voiton 3. QB:n kanssa pelanneesta Oakland Raidersista, mutta nyt vieraskentällä Patriotsia vastaan Houstonin tie nousee rumasti pystyyn. Otetaan siis Patsit lapulle 14.5 pisteen tasoituksella.

NFL-kohteisiin Coolbetilla

Aiheeseen liittyvät uutiset