NFL Playoffit: Wild card round pt. 2!

Eiliset vihjeet menivät hieman penkin alle, kun kumpikaan altavastaajista ei kyennyt yllätykseen. Tänään playoffit kuitenkin jatkuvat ja on aika latoa uudet valinnat tiskiin!

Pittsburgh Steelers – Miami Dolphins

Valinta: Yli 46.5 (2.00)

Tähän valintaan vaikuttaa suurimmaksi osaksi kotijoukkue Steelersin vahvuudet ja heikkoudet. Pakkiosasto on Steelersillä kehnoa, kun taas hyökkäys sillä on aivan timanttisen kova. Miami pystyy varmasti täyttämään oman osansa ja tekemään pisteitä, mutta Pittsburghilta on odotettavissa todellista hyökkäyksen ilotulitusta. Otetaan siis yli 46.5 pistettä lapulle tähän otteluun.

Green Bay Packers – New York Giants

Valinta: Alle 45 (2.00)

Green Bayssa on reilut 10 astetta pakkasta, joten olosuhteiden valossa ei ole helppoa kenenkään pelata. Lisäksi New York Giantsin puolustus on ollut erinomainen, kun taas sen hyökkäys on ehkä hieman yskinyt kauden mittaan. Green Bay on ennakkosuosikki vahvan loppukautensa pohjalta ja sillä on kotietu puolellaan, mutta Giants on varmasti valmis haastamaan Packersin nimenomaan puolustuspelinsä kautta. Aaron Rodgers saattaa laittaa lights out –statsit tiskiin, mutta senkin uhalla painamme tähän otteluun alle 45 pistettä.

NFL-kohteisiin Coolbetilla

Aiheeseen liittyvät uutiset