NFL-sunday: Pelivihjeet 11.10!

NFL

Washington lähtee haastamaan loistavasti kautensa aloittanutta Atlanta Falconsia, Brady & co palaa pelikentille bye viikkonsa jälkeen ja Floridan sisäisessä Bortles ja Winston taistelevat Sunshine Staten herruudesta. Vihjeet päivän kierrokselle tulevat tässä!

Tampa Bay Buccaneers – Jacksonville Jaguars

Valinta: Jacksonville ML (2.33)

Jacksonville on valmiimpi paketti kuin Tampa Bay. QB Blake Bortlesia tosin vaivaa erikoinen toisen puoliajan heikko suorittaminen, mutta eiköhän tähänkin saada parannusta, kun Tampan puolustus tuttuun tapaan tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden onnistumisille.

Jacksonvillen juoksupuolustus on toiminut hyvin, joten QB Jameis Winston joutuu heittämään paljon, ja se on ainakin tähän asti tarkoittanut turnovereita. Jacksonville voittaa, joten poistetaan Jacksonville 2.33 kertoimella.

Atlanta Falcons – Washington Redskins

Valinta: Falcons -7 (2.05)

Falcons tuhoaa tänään Washingtonin secondaryn. Matt Ryan kotona vastaan Kirk Cousins vieraissa on QB-matchuppina päivän selvä: Ryan vie.

Dallas Cowboys – New England Patriots

Valinta: Patriots -8 (1.89)

Dallasilla on sellainen läjä loukkaantumisia, etteivät he vain yksinkertaisesti enää kykene olemaan kilpailukykyisiä. Tänään vastaan asettuu vielä äärimmäisen kova vastus, kun New England Patriots saapuu vierailulle. Bye viikkonsa myötä huippuunsa viritetty New England runttaa rumat luvut taululle.

Aiheeseen liittyvät uutiset