NFL-Sunday: Pelivihjeet 13.12!

NFL

Tänään on tarjolla iso liuta NFL-otteluita, kun peräti 11 matsia pelataan 20.00 alkaen. 11 on muutenkin päivän numero, sillä tänään uskotaan suosikkien isoihin juhliin. Valinnat kierrokselle, olkaa hyvä.

Baltimore Ravens – Seattle Seahawks

Valinta: Seattle Seahawks -11 (1.92)

Seattle Seahawks on todella hurjassa vireessä tällä hetkellä. QB Russel Wilson pelaa alta pois -moodissa eikä joukkuekavereiden suorituksista mitään moitittavaa ainakaan löydy. Puolustuskin on erinomainen, joten Seattle on loistava paketti.

Baltimore on ollut tällä kaudella iso pettymys ja sen vaikeudet vain jatkuvat jatkumistaan. Loukkaantuneiden lista näyttää todella kurjalta: Flacco, Forsett, Smith, Suggs jne. jne.

Mitään let downia vieraiden osalta ei ole luvassa, sillä Seattlen on puskettava jokaisesta matsista voitto varmistaakseen playoffs-paikkansa. Näin ollen Seahawks tulee murskaamaan Ravensin täysin eikä -11 spreadi ole tänään mitään.

Kansas City Chiefs – San Diego Chargers

Valinta: Chiefs -11 (1.92)

Chiefsin ja Diegon välisessä on melko samat asetelmat sillä erotuksella, että Diegolla on Rivers ehjänä eikä Chiefs ole ihan niin clutch kuin Seahawks.

Eroa tulee silti runsaasti, sillä Diegon on hyvin vaikea saada pinnoja taululle, kun palloa on pelattava varamiehille tai loukkaantuneena pelaaville pelaajille. Chiefs rullailee kauden toisen helpon voiton Diegosta, joten tässä on luvassa kierroksen toinen murskaus.

Aiheeseen liittyvät uutiset