NFL-sunday: Pelivihjeet 20.9.!

NFL

NFL jatkuu jälleen tänään tiukan NFL-sundayn muodossa. Huikeita pelejä on jälleen tiedossa pitkin iltaa ja yötä. Tulisimmat poiminnat kello 20.00 alkaviin matseihin tulevat tässä!

New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers

Valinta: Saints yli 28,0 (1.82)

Saints lähtee otteluun todella isona suosikkina. Oman panoksensa tähän tuovat Tennessee Titansin Marcus Mariota ja Bishop Sankey, jotka latoivat viime viikolla Tampaa vastaan hurjat luvut taululle. Onkin helppo nähdä Drew Breesin ja Mark Ingramin pystyvän tänään samaan. Saints saakin tänään hyökkäyksensä takaisin uomiinsa, kun Tampan puolustus on ehdolla sarjan parhaaksi hyökkäyksen temmellyskentäksi.

Pittsburgh Steelers – San Francisco 49ers

Valinta: Steelers -6 (1.87)

Pittsburghilla on pitkä lepo alla, kun taas Ninersilla oli kauden avaus maanantaina. Steelersin heikoin puoli on heittopuolustus, mutta heittohyökkäys ei taas ole Ninersin vahvuus. Pittsburghilta puuttuu edelleen Le’Veon Bell, mutta DeAngelo Williams näyttäisi tuuraavan todella hienosti. Nyt pitkä valmistautuminen kotiavaukseen versus Ninersin lyhyt viikko kääntää ottelun jo ennakkoon paremman joukkueen eduksi vielä selvemmin.

Buffalo Bills – New England Patriots

Valinta: Patriots ML (1.93)

Bills toki pelasi Indianapolis Coltseja vastaan huikean hienosti, mutta nyt kertoimien asettelu vaikuttaa vahvasti Week 1:n tuloksista johtuvalta ylireagoinnilta. Patsit hakee voiton eikä Rex Ryan pääsekään julistamaan Billsien olevan AFC:n Team to Beat.

Aiheeseen liittyvät uutiset