NFL-sunday: Pelivihjeet 27.9!

NFL

Tänään on jälleen sunnuntai, joten on aika kääntää katseet kohti illan NFL-kierrosta! Parhaat poiminnat illan otteluihin tulevat tässä.

Minnesota Vikings – San Diego Chargers

Valinta: 1 (1.89)

Minnesotan täytyy päästä iskemään QB Philip Riversiin, jotta hän ei pääse operoimaan rauhassa. Juoksuhyökkäys ei niinkään ole Diegon ase, joten heittopelin saaminen kuriin on kotijoukkueelle äärimmäisen tärkeää.

Minnesotan kannalta hyvä asia on kuitenkin se, että Diegon hyökkäyksen linjaa ei voi pitää minään parhaana mahdollisena. Näin ollen kotijoukkueen pitäisi hyötyä tästä asetelmasta pääsemällä tekemään Riversin työstä mahdollisimman hankalaa. Myös TE Ladarius Greenin puuttuminen helpottaa Minnesotan puolustuksen iltapäiväpuhdetta.

Jos juoksuhyökkäys Diegon puolella ei ole mikään merkittävä ase, niin vastapuolella se on äärimmäisen kovaa valuuttaa. RB Adrian Peterson shown odotukset ovat korkella, sillä Diegon juoksupuolustus ei ole sieltä parhaimmasta päästä.

Näin ollen Minnesota liikuttaa palloa tasaisesti ja riisuu San Diegon aseet iskemällä heikkoon hyökkäyksen linjaan ja sitä myötä Riversiin. Kotivoittoa lapulle 1.89 kertoimella.

(Bonus fact: Viime viikolla erinomaisesti Diegon hyökkäystä häiritsi Cincinnatin puolustus, josta suurimman osan on suunnitellut nykyinen Vikings-päävalmentaja Mike Zimmer.)

Seattle Seahawks – Chicago Bears

Valinta: Chicago alle 14.0 (1.86)

Seahawks saa Kam Chancellorin takaisin kokoonpanoon, joten odotettavissa on äärimmäisen vahvaa puolustuspelaamista à la Legion of Boom. Chicago joutuu kaiken lisäksi lähtemään otteluun ilman QB Jay Cutleria sekä WR Alshon Jefferyä. Seahawks tulee murskaamaan Chicagon, jonka ainoa merkittävä ase on RB Matt Forte.

Kertoimien puolesta tähän on parasta pelata Chicagon vähäistä pistemäärää. Chicagon alle 14.0 pistettä tarjoaa 1.86 kertoimen, joka kelpaa peleille.

Dallas Cowboys – Atlanta Falcons

Valinta 2 (1.81)

Dallasilla on niin paljon tärkeitä pelaajia sivussa, että on vaikea uskoa heidän pystyvän tänään voittoon. Myöskään Brandon Weeden Dallasin aloittavana QB:na ei paljoa luottamusta herätä.

Falconsin ainoa huolenaihe on juoksuhyökkäys, mutta eipä se nyt heidän ykköspyssy olekaan ollut. Hyökkäämisessä Falcons luottaa heittopeliin, kun QB Matt Ryan löytää kerta toisensa jälkeen WR Julio Jonesin.

Vieraat jatkavatkin hyvin alkanutta kauttaan hakemalla voiton loukkaantumisten myötä merkittävästi heikentyneestä Dallasista.

Muut valinnat kierrokselle:

St. Louis Rams – Pittsburgh Steelers 2 (1.90)

New York Jets – Phidelphia Eagles 1 (1.85)

Carolina Panthers – New Orleans Saints Alle 43.5 (1.91)

Miami Dolphins – Buffalo Bills 2 (2.22)

Aiheeseen liittyvät uutiset