NFL-Sunday: Pelivihjeet 6.12!

NFL

NFL:n 13. viikon sunnuntailta löytyi pari oikein hyvää pelikohdetta. Valinnat kierrokselle, olkaa hyvä.

Minnesota Vikings – Seattle Seahawks

Valinta: Seattle Seahawks -2.5 (1.94)

Seahawksin QB Russel Wilsonin suojaaminen tulee olemaan erittäin isossa merkityksessä. Seattlen hyökkäyksen linja on parantanut huomattavasti viime viikkoina, ja Russel on ollut todella kovaa valuuttaa hyvin suojattuna.

Vaikka Seattlen LOB ei olekaan tällä kaudella ihan niin hirvittävä ollutkaan, omaa sen secondary silti erittäin paljon taitoa. Myös Minnesotan heittopuolustus on kovaa valuuttaa, joten juoksupelin hyödyntäminen tulee olemaan isossa roolissa.

Ja kuinka sopivaa onkaan, että molemmat joukkueet keikkuvat juoksutilastojen kärjessä. Juoksupuolustuksen osalta etu kääntyy kuitenkin Seattlelle, vaikka AP on aina AP.

Näin ollen: QB-osastolla ja juoksupuolustusosastolla parempi Seattle nappaa tänään voiton ja jatkaa puskemistaan kohti post-seasonia.

Cleveland Browns – Cincinnati Bengals

Valinta: Bengals -9.5 (1.96)

Bengalsista on sanottava samaa mitä lähes koko NFL:n parissa toimiva porukka on todennut: Bengals on tällä kaudella for real. QB Andy Dalton on superhyvä, ja koko joukkue pelaa erittäin nälkäistä ja hyvää peliä.

Browns puolestaan pelaa aivan surkeaa puolustuspeliä, eikä sen QB:n vaihdokset voi olla hyvä asia. Tällä kertaa Brownsin QB:na aloittaa Austin Davis, joka tuli edellisessä ottelussa kesken ottelun tuuraamaan loukkaantunutta Josh McCownia.

Vaikka Bengalsin TE Tyler Eifert ei todennäköisesti pelaa, on ottelu kokonaisuudessaan täysi mismatch, jonka Bengals tulee hoitamaan isolla erolla nimiinsä.

Aiheeseen liittyvät uutiset