NFL-sunday: Pelivihjeet sunnuntain kierrokselle!

NFL

NFL:ssä posautetaan kausi kunnolla käyntiin tänään, kun legendaariset NFL-sundayt alkavat! Pelivihjeet päivän kierrokselle tulevat tässä.

Chicago Bears – Green Bay Packers

Valinta: Packers -7 (2.00)

Bears lähtee kauteen uusitulla 3-4 puolustuksella. Tämänkaltaiset muutokset vaativat usein oman aikansa alkaakseen toimia kunnolla, joten alkuun on odotettavissa haasteita tämän saralla. Puolustukseen on myös tullut paljon uusia nimiä.

Vaikka Chicago saisikin uudistetun puolustuksen heti rullaamaan hienosti, on hyökkäysosastolla omat ongelmansa. Poissa on Brandon Marshall, ja ykköskierroksen varaus Kevin White kärsii loukkaantumisesta.

Packers puolustuksesta A.J. Hawk sekä Tramon Williams vaihtoivat maisemaa, mutta osasto on kuitenkin Clay Matthewsin ja Julius Peppersin johdolla hyvissä uomissa.

Rodgersin kanssa huikean kemian omaava Jordy Nelson missaa koko kauden. Syöttöjen kohteena tullaan näkemään Randall Cobb. Myös rookie-kaudellaan väläytellyt Davante Adams pääsee kantamaan vastuuta. RB Eddie Lacy hoitaa oman tonttinsa, ja on saanut enemmän ja enemmän roolia myös syöttöjen kiinniottamisessa.

Packers on liigan ehdotonta eliittiä, ja Bearsin epävarmuudet sekä hyökkäyksessä että uusitussa puolustuksessa kääntävät asetelman selkeästi Packersille.

Washington Redskins – Miami Dolphins

Valinta: Miami -4 (2.06)

Miami on ennakkoon selkeästi Washingtonia edellä, ja vaikka Miamin secondaryn taistelu Redskinsin rissuja vastaan tulee olemaan mielenkiintoinen, ei ’Skins QB Kirk Cousins vakuuta pätkääkään.

Todennäköisesti Redskins nojaakin juoksupeliin, mutta vastassa on hyvä puolustuslinja, josta löytyy yksi liigan parhaista pelaajista, Ndamukong Suh. Jos ja kun Miami pysäyttää RB Alfred Morrisin, voi ’Skinseille tulla vaikeaa päästä lainkaan etenemään.

Etu kääntyy vielä selkeämmin Miamille, kun heillä on pallo. QB Ryan Tannehill on kerännyt ylistystä, ja hänellä on käytössään monipuolinen määrä heittokohteita.

Miami on selkeä suosikki, joten poistetaan Miami -4 2.06 kertoimella.

Muut valinnat kierrokselle:

Jacksonville Jaguars – Carolina Panthers: U 39.5 (2.00)

New York Jets – Cleveland Browns: U39.5 (1.92)

Aiheeseen liittyvät uutiset