NFL Sunday: Runkosarjan päätöskierros!

NFL

Tänään on NFL Sunday ja samalla runkosarjan päätöskierros, jossa panoksina on niin playoffs-paikkoja kuin divisioonamestaruuksia. Vihjeet kauden 2015 viimeiselle sunnuntaille tulee tässä!

Dallas Cowboys – Washington Redskins

Valinta: Alle 39.5 (1.92)

Washington on jo varmistanut paikkansa pleijareissa, joten sen on tänään tehtävä valinta: peluuttaako aloittajia ja ottaa momentumia mahdollisella voitolla vai lepuuttaa aloittajia ja varmistaa terveys pleijareihin, mutta ottaa todennäköisemmin tappio kauden päätteeksi. Järkevintä on varmastikin peluuttaa ainakin jonkun verran aloittajia ja loppupeli kakkosmiehiä.

Oli joukkueen lopullinen valinta mikä hyvänsä, on Redskinsin tänään vaikea tehdä pisteitä Dallasia vastaan. Myöskään Dallas ei loukkaantumistilanteen myötä ole paljoa pisteillä juhlinut, joten odotettavissa on todella nihkeä matsi, jossa pistemäärä jää alhaiseksi. Alle 39.5 tarjoaa maistuvan 1.92 kertoimen, joka poimitaan tänään lapulle.

Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers

Valinta: Browns +10.5 (1.92)

Tähän valintaan on yksinkertaisena selityksenä se, että tuo tasoitus on aivan liian korkea, vaikka Steelers lähteekin otteluun playoffs-paikka panoksenaan. Steelers on toki lähes seinävarma ottelun voittaja, mutta spreadi on silti liian suuri. Kotijoukkueelle tarjottuna noin iso tasoitus noin hyvällä kertoimella on pakko poimia lapulle.

Muut valinnat:

Jacksonville Jaguars +8.5 (1.69)

Miami Dolphins +11.5 (1.70)

Oakland Raiders +7.5 (1.84)

Philadelphia Eagles +7.5 (1.65)

Tästä NFL-kohteisiin

Aiheeseen liittyvät uutiset