NFL ja Thanksgiving: Kiitospäivä tarjoaa erikoiskohteen!

Kiitospäivä on tietysti Yhdysvalloissa armotonta kalkkunan tankkausta, mutta se on myös perinteinen pelipäivä Detroit Lionsille ja Dallas Cowboysille. Tänään tartumme jälkimmäiseen sekä pelottavankin varmaan Pittsburgh Steelersiin.

Thanksgiving Late Games Special: Cowboys & Steelers to win

Valinta: Kyllä (1.90)

Coolbet tarjoaa näin Thanksgivingin kunniaksi erikoistuplan, johon me tartumme tänään. Dallas Cowboys on hyökkäyksen linjansa ansiosta porskuttanut voitosta voittoon ja nyt myös Dak Prescott on saanut paineet pois, sillä hän onnistui siinä ensimmäisessä pelissä, jossa Tony Romo väijyi vaihtopenkin puolella ottelua. Dak laittoi napakan 301 jaardia 3 TD:tä ja juoksujaardit päälle -luokan statsit tauluun ja näytti mistä hänet on tehty. Edelleenkin se hyökkäysen linja mahdollistaa käytännössä kaiken, mutta erinomaisin ottein rookie esiintyy. Toinen sensaatio Ezekiel Elliot aivan yhtä lailla loistaa edessään töitä tekevien herrojen ansiosta, mutta se ei lainkaan poista sitä faktaa, että Cowboys on tässä ottelussa se parempi nippu. Kirk Cousins on Redskinsistä kyllä väläytellyt, mutta loppujen lopuksi on kotijoukkue tällä hetkellä liian kuumaa kamaa häviämään tämän ottelun.

Steelersin pelissä puolestaan sävelet ovat todellakin pelottavan selvät. Andrew Luck ei pelaa, joka käytännössä katsoen laittaa Coltsin tason reippaasti alaspäin. Nyt kentällä astuu Scott Tolzien, joka on NFL.comin mukaan pelannut tosipelejä viimeksi vuonna 2013 . Täten en voi antaa mitään saumaa Indylle tässä matsissa. Näin ollen Cowboys + Steelers tupla lähtee täältä tulille!

Kiitospäivän erikoiskohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset