NFL-vihjeet: Viikko 7 sunnuntai

NFL-vihjeet 21-10-2018

NFL-vihjeet 21-10-2018 päivälle kattavat seitsemännen viikon sunnuntain otteluita. Kierros alkaa jo 16.30, joten herkkua on luvassa pitkään, sillä Lontoossa pelataan Los Angeles Chargersin ja Tennessee Titansin välinen ottelu. Kokonaisuudessaan tämän kertainen sunnuntai tuntuu olevan selkeämpi ennustettava, joten melko varmasti näemme kasan yllätyksiä. Oli miten oli, isketään nyt kahden ottelun osumaputken perään muutama valinta pöytään.

NFL-vihjeet 21-10-2018: Viikko 7 sunnuntai

Miami Dolphins – Detroit Lions

Valinta: Miami Dolphins +3 (2.00)

Miami Dolphinsilla ja Detroit Lionsilla on ollut hyvin samankaltainen kausi. Se on sisältänyt paljon hyvää, mutta myös aivan käsittämättömiä pannukakkuja. Miamin osalta viimeisin todella hyvä sisälsi Brock Osweilerin johdolla tehdyn comebackin Chicago Bearsia vastaan ja Detroitilla puolestaan hyvää edustaa komeat voitot Green Bay Packersista ja New England Patriotsista. Toisaalla taas joukkueet ovat jääneet esimerkiksi Patriotsin ja Jetsin jyrien alle.

Dolphins on syystä tai toisesta asetettu tämän ottelun underdogiksi. Ehkä sen takia, että Detroit Lions palaa bye-viikolta ja saa tästä itselleen pientä etua valmistautumisen merkeissä. On kuitenkin huomioitava, että Miami on ollut nimenomaan kotonaan hyvä ja tappiot ovat tulleet ainoastaan vieraskentällä ja Detroit puolestaan vieraissa ottanut aina tappion niskaansa. Liikaa ei tähän tilastoon tule painoarvoa laittaa, mutta hyvä se kotietu on näissä aina huomioida.

Se mitä tulee huomioida on joukkueiden tason ailahtelu. Detroit on joukkue, joka pystyy sekä voittamaan että häviämään kenelle tahansa tässä liigassa ja sama siis koskee myös Miamia. Näin ollen kummalle tahansa koti plussat 3 pisteellä on hyvinkin perusteltavissa. En siis näe, että Detroit pystyisi olemaan kovinkaan ihmeellinen Miamin vieraana.

Jos yritetään löytää syitä miksi Detroit tämän veisi, voidaan nostaa esiin heidän hyväksi todettu heittopuolustus, mutta samaan hengenvetoon todeta heidän juoksupuolustuksen vuotavan kuin seula. Tämä lupaa hyvää veteraani Frank Gorelle, joka on ikämiehenä rouhinut menemään NFL:ssä kaikkien aikojen juoksujaardeissa jo sijalle 4.

Miami puolestaan ei oikein erotu missään edukseen, mutta voittoja se osaa ottaa ja nimenomaan kotikentällään. Näin ollen lähdemme kotijoukkueen kelkkaan maukkaalla 2.00 kertoimella ja sopivalla +3 pisteen tasoituksella.

NFL-vihjeet 21-10-2018: Muut valinnat

Los Angeles Chargers – Tennessee Titans Alle 44.5 (2.03) 

New England Patriots -1.5 (1.92)

Houston Texans +4 (2.02)

Minnesota Vikings -3.5 (1.93)

New Orleans Saints +2.5 (1.93)

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät muiden lajien vetovihjeet!

Aiheeseen liittyvät uutiset