NFL-vihjeet: 49ers – Seahawks

NFL

NFL:n 7. viikko startataan 49ersin ja Seahawksin välisellä kamppailulla. Molemmat kaipaavat kipeästi voittoja tililleen, ja tämä divarin sisäinen vääntö on loistava paikka napata playoffs-haaveiden kannalta elintärkeä voitto. Matsissa on päivänselvä ennakkosuosikki, ja päivän valinnat puoltavatkin vieraiden odotetusti vahvaa suorittamista.

San Francisco 49ers – Seattle Seahawks

Valinnat:

Seattle Seahawks -3.5 (1.62)

Marshawn Lynch tekee TD:n (1.75)

Jimmy Graham total receptions yli 4.5 (1.72)

Seattle Seahawksin alkukausi on mennyt yllättävän huonosti. Pääasiassa tähän on ollut syynä otteluiden loppupuolella tapahtuva haparointi. Viimeisen quarterin suorittaminen Chicago-peliä lukuunottamatta näyttää -48 pistettä.

49ersin QB Colin Kaepernick on ollut surkea Seattlea vastaan, joten nyt Seahawksin puolustuksella on erinomainen paikka näyttää mihin he parhaimmillaan pystyvät.

Seattlen TE Jimmy Grahamin suoritukset ovat kokoajan menneet parempaan suuntaan, joten herralta voidaan odottaa ottelussa vähintään viittä kiinniottoa. Jimmyn vahvaa suorittamista puoltaa myös 49ersin liigan huonoin heittopuolustus.

Juoksupuolustuksen osalta Niners on liigan keskikastia, mutta hyvin todennäköisesti red zonella operoidessaan Seattle ohjaa pallon RB Marshawn Lynchin käsiin, joka tekee ainakin yhden TD:n tulevan yön ottelussa.

Seattle kääntää tänään kelkkansa hakemalla vierasvoiton, ja jatkaa kauden tuleviin koitoksiin 3-4 recordilla.

Aiheeseen liittyvät uutiset