NFL-vihjeet: Bears vs. Vikings

NFL:n 5. viikkoa laitetaan pakettiin ottelulla, jossa vastakkain asettuvat Trubiskyn johdolla Chicago Bears ja Bradfordiin palaava Minnesota Vikings.

Chicago Bears – Minnesota Vikings

Valinta: Minnesota Vikings -3.5 (1.95)

Chicago Bears päätti, että nyt on aika päästää rookie-QB Mitchell Trubisky irti, joten ensi yönä on mielenkiintoista seurata nuorokaisen otteita. Trubisky varattiin 2nd overall ja vakuutti tätä ennen scoutit tekemisen tasollaan. Myös pre-season sujui hienosti, joten on helppo ennakoida Chicagon hyötyvän tästä siirrosta QB-osastolla.

Chicago tulee otteluun suotuisasti pidemmällä levolla kuin Minnsota, joka pelasi viimeksi todella vähäpisteisen ottelun Detroit Lionsia vastaan. Tuossa ottelussa Vikingsilta loukkaantui Dalvin Cook, joten tulevan yön vieraiden juoksuhyökkäys otti ikävästi osumaa. Nähtäväksi jää, onnistuuko Latavius Murray kantamaan onnistuneesti vastuuta Vikingsin juoksuhyökkäyksessä.

Ylipäätänstä tässä matsissa kohtaavat heikomman puoleiset hyökkäykset ja vahvat puolustukset. Minnesotan D:n pitäisi pystyä pitämään Trubisky ja kumppanit aisoissa, sillä myös sen juoksupuolustus on toiminut erittäin hyvin. Bearsin pakit eivät hirveämmin kalpene tässä vertailussa.

Etu on kuitekin Minnesotalla melko selvästi, sillä se saa aloittavaksi pelinrakentajaksi takaisin Sam Bradfordin, jonka ohjastamana Minnesota on ollut jopa erittäin hyvä. Onkin vaikea nähdä, miten Chicagon rookie-QB uransa avausottelussa Minnesotan vihaista puolustusta vastaan pystyisi vastaamaan tähän huutoon. Tartutaan siis Minnesotan -3,5 tasoitukseen 1.95 kertoimella kiinni.

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset