NFL-vihjeet: Bengals vs. Steelers

NFL:n 13. viikon maantai-illan otteluna nähdään AFC Northin tulinen vääntö, jossa Cincinnati Bengals isännöi Pittsburgh Steelersia.

Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers

Valinta: Cincinnati Bengals alle 19.5 (1.92)

Cincinnati Bengalsin ja Pittsburgh Steelersin välisissä otteluissa on lähes järjestään havaittavissa syvää inhoa vastustajajoukkuetta kohtaan, mikä tuo aina oman säväyksensä tähän AFC Northin sisäiseen taisteluun. Paperilla Steelers on Bengalsia edellä, mutta edellä mainitusta syystä nämä ottelut eivät ole niin mustavalkoisia kuin mitä ne tasoeroon suhteutettuna normaalisti olisivat.

Se mikä tämän kauden Steelersistä paistaa selvästi läpi on ei niin paljoa press coveragea saava puolustus, joka istuu tällä hetkellä tilastojen valossa sarjan kolmanneksi parhaana. Sen edellä ovat ainoastaan erittäin ylistetyt Jacksonville Jaguars sekä Minnesota Vikings. Steelersin pakit ovatkin esittäneet loistavia otteita ja toimivat tämän iltaisen pelivalinnan selvinpänä perusteluna.

Jos taas katsotaan Bengalsin hyökkäystä, on se koko liigan huonoin jaardeja/ottelu mittarilla ja kolmansien yrityksien onnistumisprosentissa on runsaasti parantamisen varaa. Cincinnatilla on myös joukkueena surkein time of possession, mikä kielii myös vastustajan hyökkäyksien saamista eduista Bengalsin puolustusta vastaan.

Summa summarum, Bengalsin hyökkäys ei vakuuta kovinkaan paljoa ja Steelersin pakit puolestaan vakuuttavat erittäinkin paljon. Steelersin O:n pitäisi pystyä pitämään peli kontrollissaan ja se tulee oletettavasti rullaamaan pitkiä draiveja Le’Veon Bellin kantojen kautta. Tällöin Bengalsille jää kohtalaisen vähän aikaa hyökätä erittäin kovaa Steelersin puolustusta vastaan, minkä myötä se olettavasti jää vähäisiin pisteisiin tässä kamppailussa.

Näillä puheilla pelataan Bengalsin alle 19.5 pistettä 1.92 kertoimella yön otteluun!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset