NFL-vihjeet: Bengals vs. Texans

Bengals ja Texans avaavat NFL:n toisen viikon Cincinnatissa. Molemmat avasivat kauden heikosti, joten nyt on kasvojen pesun paikka!

Cincinnati Bengals – Houston Texans

Valinta: Alle 38 (1.92)

Bengals ja Texans olivat lähes yhtä awful omissa kauden avauksissaan ja molemmat saivat tehdä sen kotona. Cincy nöyrtyi tylysti 0-20 divarivastustaja Ravensille Andy Daltonin löytäessä heitoillaan lähinnä Ravensin puolustajia peräti 4 syötönkatkolla. Dalton myös säkitettiin viidesti, joten kokonaisuus oli lähinnä ruma ja hyökkäyksen linjaa voi taas osoittaa syyttävällä sormella.

Bengalsin pakit pelasivat ihan ok ja antoivat Ravensille 2 TD:tä ja 2 FG:tä. Ehkä hieman ruosteista Flaccoa vastaan suoritus ei kuitenkaan päätä huimaa. Flacco heitti 111 jaardia, mutta Ravensin onneksi maata pitkin päästiin kulkemaan reilut 150 jaardia. Voisi siis argumentoida, että Bengalsin juoksupuolustus oli heikkoa.

Myös Texans näytti heikolta

Nyt kun Bengals on onnistuneesti haukuttu maan rakoon, voidaan pällistellä Texansin suoritusta Jaguarsia vastaan.

Jaguars ei missään nimessä ole hyvä joukkue, mutta se onnistui selvästi dominoimaan Texansia. Texans myös salli erittäin vähän heittojaardeja, mutta maata pitkin kulkenut Jaguars-hyökkäys sai merkittävää jälkeä aikaan. Myös Texansin osalta siis juoksupuolustuksessa olisi parannettavaa. Texans päästi omiin 27, joten tässä mielessä tämä puolustus ei ansaitse sen enempää ruusuja.

Texansin hyökkäys koki nopean muutoksen, kun Tom Savage penkitettiin ja tilalle nostettiin rookie Deshaun Watson. Watsonin peliaika tuli herralle ehkä liian nopeasti suunnitelmiin peilaten, mutta ainakin yksi TD sieltä saatiin tuotettua. Muuta Texans ei sitten hyökkäyksessään saanutkaan aikaan.

Nyt tulevaan matsiin Texansilla ei ole oikeastaan ketään heittää Tight Endiksi, sillä koko normaali depth chart on kuka mistäkin syystä sivussa tulevan yön koitoksesta. Texansilla oli myös hurjia vaikeuksia hyökkäyksen linjassa, joten tuskainen taival on nuorella Watsonilla edessä.

Ottelun valinta

Nyt olisi siis paikka ylireagoida ensimmäisen viikon jälkeen ja tuomita molemmat joukkueet aivan surkeiksi. Näin lyhyellä valmistautumisella tilanne voi tulla myös yllättäen päälle, joten reagointi tämän suhteen voi olla paikallaan.

Todettakoon siis, että kummallakin joukkueella on parantamisen varaa hyökkäyksessä, mutta puolustamisen puolella homma kulkee paremmin. Tämä kielii erittäin vahvasti todellisen slug-festin puolesta, joten päräytetään underit tulille ensi yön koitokseen!

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset