NFL-vihjeet: Buccaneers vs. Patriots

NFL:n 5. viikko alkaa todellisella herkkupalalla, jossa kotijoukkue Tampa Bay Buccaneers saa vieraakseen New England Patriotsin.

Tampa Bay Buccaneers – New England Patriots

Valinta: Yli 54 (1.96)

Toki korkeampiakin totalirajoja on nähty, mutta onhan tuo 54 silti korkea NFL:n keskiarvoon verrattuna. Nyt vastakkain ovat kuitenkin niin tulivoimaiset hyökkäykset ja niin heikosti suoriutuneet puolustukset, että tähän on pakko ottaa over-valinta.

Lukujen valossa tilanne on seuraava: Patriotsilla on surkein heittopuolustus ja Tampalla kolmanneksi paras heittohyökkäys. Tampan heittopuolustus puolestaan on liigan toiseksi huonoin ja Patriotsin heittohyökkäys liigan paras.

Lisää löylyä kiukaalle tarjoaa Tampan loukkaantumistilanne, sillä Kwon Alexander ja Lavonte David eivät todennäköisesti pelaa. Tämän pitäisi tarjota Tom Bradylle entistä enemmän mahdollisuuksia tehdä omia temppujaan.

Ottelun tarina on todennäköisesti seuraava: Tampa pääsee luvattoman helposti tekemään pisteitä ja Brady roikottaa Patriotsia ottelussa mukana. Viimeisen hyökkäysvuoron saanut voittaa.

Tämän matsin pitäisi siis olla niin kutsuttu shootout ja siihen tuo 54 raja ei tule millään riittämään. Otetaan siis over 54 1.96 kertoimella tähän otteluun.

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset