NFL-vihjeet: Buccaneers vs. Falcons

NFC South tarjoaa tämän viikon viimeisen kohtaamisen, kun Tampa Bay Buccaneers saa vieraita Atlanta Falconsista, jolla on suuret panokset pöydällä.

Tampa Bay Buccaneers – Atlanta Falcons

Valinta: Atlanta Falcons -6.5 (1.89)

Tampa Bay Buccaneers on ollut tällä kaudella melko surullinen ilmestys ja erityisesti Jameis Winstonin vaikeudet pallovarmuudessa ovat tuottaneet Bucsien vastustajille pisteitä. Tampan puolustus on toinen murheen aihe, sillä se vuotaa todella pahasti. Juoksuhyökkääminen on myös Tampalla melko nihkeää tekemistä, jolloin ainoaksi positiiviseksi asiaksi jää heittohyökkäys, joka onkin saanut erinomaisesti jaardeja aikaan.

Atlanta Falcons puolestaan saapuu Tampaan erittäin isoon peliin heidän vinkkelistään katsottuna. Nyt olisi tarjolla helpohko voitto, joka vahvistaisi Falconsien pääsyä playoffeihin. Jos taas tulevana yönä tulee yllätyksenä tappio, on Falcons tasoissa Lionsin, Seahawksin ja Cowboysin kanssa viimeisellä NFC:n pudotuspelipaikalla. Nyt olisi siis tarjolla melkoinen tilaisuus naulata tuota playoff-paikkaa itselleen.

Atlantalta sujuu juoksuhyökkäys huomattavasti Tampaa paremmin ja joukkueiden puolustuksilla on eroa melko reilusti Falconsin hyväksi. Joukkueen QB Matt Ryan on jostain syystä pelannut melko kehnosti viimeisimmät ottelut, mutta Tampan puolustus tarjoaa voimakkaan bounce-back alustan Ryanille.

Falconsilla pitäisi siis olla kaikki aseet hoitaa tämä matsi helposti nimiinsä. Se on usein vaarallinen paikka, varsinkin divarivastustajaa vastaan vieraissa. Tampa on kuitenkin sen verran kehno nippu, ettei heihin löydy sitä väähääkään luottoa, joka sallisi alle TD:n tasoituksen pelaamisen kotijoukkueen puolesta.

Tartutaan siis tulevana yönä Atlanta Falconsin -6.5 pisteen tasoitukseen 1.89 kertoimella!

Aiheeseen liittyvät uutiset