NFL-vihjeet: Cardinals vs. Seahawks

NFL:n Week 10 avataan ottelulla, jossa Arizona Cardinals ja Seattle Seahawks kohtaavat NFC Westin divariottelussa. Molemmilla on suuret panokset pöydällä.

Arizona Cardinals – Seattle Seahawks

Valinta: Seattle Seahawks -6 (1.91)

Arizona Cardinals palasi viime kierroksella voittojen tielle kaatamalla ennakkoon erittäin heikon San Francisco 49ersin lukemin 10-20, kun taas Seattle Seahawks taipui Washington Redskinsille kotonaan lukemin 14-17. Erityisesti Blair Walsh oli vaikuttamassa tappioon epäonnistumalla peräti kolmessa potkumaaliyrityksessä.

Nyt on kuitenkin uusi matsi luvassa ja edellisestä kierroksesta sen enempää välittämättä ovat asetelmat Seahawksin kannalta suotuisat.

Edelleen yhtenä merkittävämpänä vaikuttajana NFL:ssä on quarterbackkien välinen tasoero ja myös tällä kertaa vastakkain ovat 2nd string QB ja 1st string QB. Drew Stanton versus Russel Wilson on puhdas ylijuoksu Wilsonin hyväksi.

Toinen merkittävä tekijä on puolustuksien ero. Puolustuksilla yksinkertaisesti voitetaan otteluita ja tässä vaaka kallistuu Seattlen puolelle, vaikka ihan samalla hurjalla tasolla sen puolustus ei enää tänä päivänä ole.

Cardinalsin täytyy oletettavasti nojata vahvasti Adrian Petersoniin, sillä Stantonin johdolla heittohyökkäyksessä ei ole yhtä paljoa pelotetta. Seattlella pitäisi olla riittävästi aseita juoksupuolustuksessaan, jotta tämä ase saadaan pidettyä kurissa.

Arizonalla on pienoinen etu Seahawksin O-linea vastaan, mutta tämä näkyy ennemmin juoksun puolustamisessa kuin Wilsonin kiirehdittämisessä. Seattlella puolestaan pitäisi olla saumat pistää Stantoniin vauhtia pass rushin kautta.

Viimeisenä pointtina mainittaakoon se, että Cardinals on tällä kaudella napannut voittonsa erittäin kehnoista joukkueista, kun taas noin suurin piirteiden contendereiksi laskettavilta joukkueilta on tullut huolella lunta tupaan.

Hypätään siis Seattlen kelkkaan 6 pisteen tasoituksella 10betin tarjoamalla 1.91 kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset