NFL-vihjeet: Chiefs vs. Broncos

NFL:n kahdeksatta viikkoa paketoidaan ottelulla, jossa AFC Westin joukkueet Kansas City Chiefs ja Denver Broncos ottavat mittaa toisistaan.

Kansas City Chiefs – Denver Broncos

Valinta: Kansas City Chiefs -7 (1.94)

Denver Broncos on tällä hetkellä sen verran kuutamolla oman hyökkäyksensä osalta, että sillä tuskin on jakoja Chiefsia vastaan. Broncosilla on myös ollut yllättäviä haasteita puolustuspelissään, joten ennakkoasetelmat eivät puolla illan vieraita lähes lainkaan.

Kyseessä on divisioonan sisäinen, joka tuo aina sen oman säväyksensä matsin merkitykseen, mutta Chiefsin pieni lepoetu sekä kotietu tasoittavat omissa papereissa tätä aspektia Chiefsin eduksi.

Denverilla on edelleen liigan tilastollisesti paras puolustus, kun Chiefsin pakit istuvat lähes tulkoon viimeisenä tilastorankingissa. Tässä on tämän vedon suurin riski, mutta Denverin hyökkäyksen aivan järkyttävä tehottumuus on melko painava taakka vaakakupissa.

Vastapuolella on kuitenkin ilotulittava Alex Smith & co, jolloin Denverin päässä kolisee useamman kerran. Tähän Broncos ei oletettavasti pysty vastaamaan ja Kansas City jatkaa kauttaan 6-2 recordilla. Rookie RB Kareem Hunt saanee jälleen tehdä isot statsit sensaatiomaisen tulokaskautensa jatkeeksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset