NFL-vihjeet: Chiefs vs. Redskins

NFL:n 4. viikon Monday Night Footballissa kohtaavat Kansas City Chiefs ja Washington Redskins. Pysyykö Chiefs tappiottomana?

Kansas City Chiefs – Washington Redskins

Valinta: Redskins yli 20.5 (1.92)

Chiefs on ollut awesome. Se kaatoi vieraissa Patriotsin, kotona Eaglesin ja vieraissa Chargersin. Patriots-voitto ei välttämättä ole näillä voimasuhteilla enää mikään yllätys, mutta yhtä kaikki homma tuntuu toimivan äärimmäisen hyvin. Alex Smith on pelannut hienoa peliä QB:na ja joukkueen rookie-rb Kareem Hunt on täysi järjettömässä formissa.

Washington on heikon kauden avauksen jälkeen näyttänyt hyvältä paketilta. Yhden kauden sopimuksellaan pyhästi suoriutuva Kirk Cousins otti Raidersia vastaan kuskin paikan painaen kevyet 365 jaardia. Sama meno tuskin jatkuu Chiefsin vieraana, mutta näytöt ovat pöydässä heikompaa secondarya vastaan.

Se miksi ’Skins onnistui voittamaan tällä kaudella Raidersin lisäksi LA Ramsin oli melkoisen huikea juoksuhyökkäys ja omalta osaltaan myös koko kauden ajan ihan hyvin sujunut juoksupuolustus. Tässä mathc-upissa onnistumalla Redskins voi pärjätä.

En lähde tässä kohti arvailemaan ottelun voittajaa, mutta vierasjoukkueen pisteraja kiinnitti huomion. Yli 20.5 pistettä vieraille sopii mainiosti tähän otteluun, sillä ennakkoon tämä vaikuttaa isopisteiseltä matsilta ja toisaalta myös sellaiselta, jossa vieraat voi hyvinkin pärjätä. 

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset