NFL-vihjeet: Colts vs. Broncos

NFL:n 15. viikko alkaa ottelulla, jossa Indianapolis Colts kohtaa Denver Broncosin. Tässä voi olla yllättävänkin hyviä peli-ideoita tarjolla!

Indianapolis Colts – Denver Broncos

Valinta: Denver Broncos -3 (1.99)

Indianapolis Colts on tällä hetkellä melko odotetulla 3-10 recordilla ulkona playoffseista. Sen sijaan Denverilta oli lupa odottaa enemmän, mutta alkukauden rynnistyksen jälkeen Denver tiputti seuraavat kahdeksan ja onnistui vasta viime kierroksella palaamaan voittojen tielle, tosin sekin tapahtui Bryce Pettyn stunttaamaa Jetsiä vastaan kotona.

Nyt on siis vastakkain kaksi todella surkeaa joukkuetta, mutta vierailla on jotain mitä kotijoukkueelta puuttuu: Denverilla on edelleen erinomainen puolustus. Sen pitäisi olla se kantava voima, joka tämän ottelun kääntään Broncojen eduksi.

Hauska tilasto tältä kaudelta: Denver on aina enemmän juostessaan voittanut ottelun, tappiot ovat tulleet heittopeliä suosimalla. Eli joukkue otti kahdeksan kertaa tukkaan ja luotti vaan heittoon, kunnes 9. kerralla välähti ja päätettiin palata juoksun suosimiseen ja saatiin voitto. Kyllä, edelleen se tuli Pettyn stunttia vastaan, mutta silti. Run the ball, broncos.

No jos oletaan, että Broncot lähtisivät suosimaan juoksua, on Indylla tätä vastaan suhteessa parempi vastalause kuin mitä heittoa vastaan olisi. Indy ei kuitenkaan ole mikään mahtava juoksupuolustaja, joten tämä strategia voisi hyvinkin toimia.

Indyn hyökkäykselle tulee yhtä kaikki hikinen ilta, sillä Denverilla on tosiaan se hirmuinen puolustus, joka antaa varmasti kovaa painetta Jacoby Brissettille. Voidaan siis laskea, että matchupit kääntyvät tässäkin Denverille.

Jos Broncot eivät olisi sekoilleet läpi kauden pallonmenetyksien kanssa, olisi tässä todennäköisesti murhaavasti korkeampi point spread. Yhden FG:n tasoitus on kuitenkin melko pieni näiden kahden välille edellä mainituista syistä. Tartutaan siis Broncosin -3 tasoitukseen 1.99 kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset