NFL-vihjeet: Cowboys vs. Redskins

NFL:n 13. viikko alkaa NFC East divisioonan sisäisellä ottelulla, jossa loukkaantumisista kärsivä Washington Redskins matkustaa heikosti suoriutuneen Dallasin vieraaksi.

Dallas Cowboys – Washington Redskins

Valinta: Washington Redskins -2 (1.92)

Tämän ottelun linja avattiin itseasiassa niin päin, että Washington Redskins oli lievä altavastaaja, mutta noin päivässä parissa linja saatiin public moneyn ohjaamana keikautettua lievästi toisin päin. Nyt vierasjoukkue Redskins lähteekin otteluun suosikkina.

Tämä muutos johtuu mitä todennäköisimmin siitä, että iso yleisö on katsastanut ’Boysin viime aikaiset tulokset tai peräti seurannut niitä kumulatiivisesti ja todennut, että eihän tosta tule yhtään mitään. Cowboys on tehnyt viimeiseen kolmeen otteluun yhteensä kokonaiset kaksi touchdownia ja pisteitä on kasassa 6-9 kappaletta per ottelu.

Dallas on kohdannut kovia puolustuksia, joita vastaan muillakin joukkueilla on ollut haasteita, mutta ehkä se suurin selitys on kuitenkin ilmeinen: Zeke puuttuu. Sillä hetkellä kun murojen syöjä päätyi pelikieltoon, tuli Cowboysista alisuorittava läjä sitä itseään.

Mitä taas Washingtonin puolelle kuuluu, on sillä ollut erittäin vaikea schedule ja läjäpäin loukkaantumisia, mutta niistäkin huolimatta joukkue on pelannut hyvin. Kirk Cousins on erinomainen QB ja on omissa papereissa Dallasin Dak Prescottia vahvempi omalla pelipaikallaan (ehkä no-brainer, mutta mainitsemisen arvoinen match-up yhtä kaikki).

Viimeksi kun joukkueet kohtasivat tällä kaudella Washingtonissa, oli Cowboys selvästi parempi lukemin 19-33. Zeke kantoi palloi 33 kertaa, otti sen kerran kiinni ja kuskasi pallon kahdesti päätyyn. Melkonen pala piirakkaa yhden miehen varassa.

Redskins maistui erityisen hyvin dogina, mutta kelpaa peleille alle FG:n tasoituksella myös. Riskinä tässä on public moneyn perässä juokseminen, divariottelu lyhyellä viikolla vieraskentällä sekä Cowboysin tarve pestä kasvonsa. Uskon kuitenkin Washingtonin kaivavan tästä W:n itselleen.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset