NFL-vihjeet: Divisional Round herkkua luvassa!

Julkaissut:
Päivitetty: tammikuu 13, 2018
NFL

Divisional Round on melko varmasti NFL-kaudessa aina se paras viikonloppu. Kahdeksan parasta ottaa mittaa toisistaan pääsystä konferenssifinaaleihin. Viime viikonlopun villikorttikierrokselta otettiin todella komeasti tulos 5/5 ja tänään pyritään jatkamaan vakuuttavaa runia NFL:n playoffseissa.

Philadelphia Eagles – Atlanta Falcons

Valinta: Atlanta Falcons -2.5 (1.96)

Philadelphia Eagles tulee bye-viikon jälkeen heidän ensimmäiseen playoffs-otteluun altavastaajana kotikentällä. Tämä asetelma johtunee markkinan ja välittäjän mielestä siitä, että QB:na nähdään Nick Foles, johon ilmeisesti kukaan ei juurikaan luota. Foles on kyllä kehnompi QB kuin Carson Wentz, mutta kummallakin on ympärillään sama vahva Eaglesin joukkue.

Eagles on todella hyvä puolustamaan juoksua ja sillä olikin kauden aikana alhaisin keskiarvo päästetyissä jaardeissa. Heittopuolustuksessa sen sijaan on toivomisen varaa ja sen taso tuleekin olemaan yksi mielenkiintoinen match-up tulevan myöhäisillan ottelussa.

Eaglesin heittohyökkäys on Folesin kanssa melko kankeaa, mutta vastuunkantajia on tarjolla useampia. Alshon Jeffery ja Zach Ertz ovat merkittävässä roolissa heittojen kiinniottajina. Juoksuhyökkäyksessä on nimimiehet LeGarrette Blount sekä Jay Ajayi, mutta miten hyvin Eaglesin linja saa tehtyä paikkoja juoksun onnistumiselle? Halapoulivaati Vaitai saa vaikean nimensä kohdalle kysymysmerkin.

Falconsin puolella homma näyttää loksahtaneen kohdalleen. Joukkueen kuulumisia lukiessa välittyy erittäin määrätietoinen tunnelma. Joukkue luottaa omaan tekemiseen, onnistuu adjustaamaan peliään vastustajan mukaan ja on ilmeisen kykeneväinen myös hallitsemaan kelloa.

Falcons oli runkosarjassa monellakin mittarilla top 10 joukkue ja sillä on nyt edessään loistava tilaisuus runnoa toistamiseen NFC:n konferenssifinaaleihin. Näistä lähtökohdista on vaikea nähdä, miten Eaglesilla olisi saumaa voittaa ottelu tai pitää se edes alle field goalin erolla.

Harvoin kannattaa olla näin markkinan mukana vetoa tehdessä, mutta nyt on otettava riski ja lähteä mukaan Falconsin junaan tämän ottelun osalta.

Divisional Round – Muut valinnat

New England Patriots – Tennessee Titans Yli 48 (2.00)

Pittsburgh Steelers – Jacksonville Jaguars Alle 41 (1.96)

Minnesota Vikings – New Orleans Saints Alle 46.5 (1.93)

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide