NFL-vihjeet: Dolphins vs. Patriots

NFL:n 14. viikko päätetään AFC Eastin ottelulla, jossa Miami Dolphins yrittää pärjätä kotiareenallaan New England Patriotsia vastaan.

Miami Dolphins – New England Patriots

Valinta: New England Patriots -10.5 (1.96)

Miami Dolphinsilla on alla hieno voitto Denver Broncosista, jonka se onnistui kaatamaan peräti 35-9. Tätä ottelua oli kuitenkin edeltänyt vierailu Foxboroughun, jossa Patsit olivat latoneet taululle lukemat 35-17 ottaen selvän voiton divarivastustajastaan.

Dolphinsin 35 pisteen suoritus oli anomalia, Patriotsin ei. Toki nyt pelataan Miamissa ja ottelussa on sen myötä underdog kotijoukkueena divariottelussa, jolloin normaalisti vedättäisiin kotijengiä yli 10 pinnan tasoituksella. Nyt on kuitenkin rikottavaa kaava, sillä Patriots puolustaa erinomaisen hyvin.

Patriotsilta puuttuu ottelusta Rob Gronkowski sekä liuta muita ukkoja on vähintään questionable tilassa, mutta sen verran leveällä rosterilla bostonialaiset rullaavat, ettei tässä vaiheessa kannata kovin paljoa laskea yhden miehen loukkaantumisen varaan.

Dolphinsilla on ihan hyviä juttuja pelissään, mutta on näiden kahden välillä pelottavan leveä kuilu tasoerossa. Patriotsin siis pitäisi ottaa tästä ottelusta saman tyyppinen voitto kuin mitä nähtiin pari viikkoa takaperin, minkä myötä 10.5 pisteen tasoitus tulee kevyesti kotiin. Erityisesti tässä valinnassa kuitenkin painottuu puolustuspelaamisen äärimmäisen korkea taso, joka lopulta ratkaisee ottelun selvästi vieraiden eduksi.

Coolbet tarjoaa maistuvan 1.96 kertoimen Patriots -10.5 kohteelle, joten tartutaan tänään siihen ja ollaan oikein kunnolla suosikkien matkassa!

Aiheeseen liittyvät uutiset