NFL-vihjeet: Ensimmäinen kierros pakettiin!

NFL

NFL:n ensimmäinen kierros viimeistellään ensi yönä! Eiliset vihjeet osuivat varsin mukavasti tuloksella 3/4 ja kovilla kertoimilla vieläpä, joten tästä on hyvä jatkaa maanantain vihjeeseen.

Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles

Valinta: Eagles -3 (1.91)

Hyökkäyksen linja on Falconsin suuri huolenaihe eikä heiltä löydy kunnollista juoksuhyökkäystä. Hyökkäyspelin vahvuus löytyykin heittopelistä, jossa QB Matt Ryanilla on Julio Jonesin ja Roddy Whiten myötä erittäin vaaralliset rissut käytössä.

Tämän myötä Falconsin isojen etenemisten pysäyttäminen nousee arvokkaaseen rooliin illan ottelussa. Vastapuolella on kuitenkin kova puolustuksen linja sekä uusittu secondary, jonka pitäisi olla huomattavasti parempi viime kauteen verrattuna.

Eaglesin hyökkäys puolestaan on tasapainoisempi. Se on kokenut muutoksia, mutta tähän asti ne ovat vaikuttaneet todella hyviltä uudistuksilta. QB Sam Bradfordilla on kaikki edellytykset laittaa Falconsin secondary todella koville, ja myös uudistunut juoksuhyökkäys on Eaglesillä hyvällä tasolla.

Falcons siis lepää heittopelinsä varassa, ja siihen Eaglesillä on vastaus paremman secondaryn myötä. Muilta osin vaakakuppi kallistuu selvästi Eaglesin puolelle.

Aiheeseen liittyvät uutiset