NFL-vihjeet: Giants vs. Lions

NFL:n kakkosviikkoa laitetaan pakettiin ottelulla, jossa toisistaan mittaa ottavat New York Giants ja Detroit Lions.

New York Giants – Detroit Lions

Valinta: Lions +3 (2.05)

Detroit Lions matkustaa isoon omenaan vyöllään isonumeroinen voitto Arizona Cardinalsista. Giants puolestaan lähtee otteluun tappio niskassaan, sillä se hävisi avauskierroksella Dallas Cowboysille.

Giants sai aikaan kokonaisen yhden potkumaalin, kun Detroit painoi 5 TD:tä ja loput 35:stä Matt Praterin jalalla. Onko nyt siis oikea paikka reagoida ja tunnistaa Giants huonoksi ja Detroit hyväksi ja ottaa Detroitia +3 yli 2.00 kertoimella?

Ihan rehellisesti sanottuna tähän otteluun on hyvin vaikea lähteä mitään veikkaamaan. Eli Manning saattaa bounce backata tuhannen auringon voimalla tai sitten saamme Eli-facen myös viikolta kaksi.

Voittajaa on siis vaikea lähteä arpomaan, mutta olisiko over/underin puolella pelattavaa? Raja on painettu 42 pisteeseen, joka on käytännössä niin keskellä keskiarvoa kuin olla ja voi. Vaikuttaa siis siltä, että myös bookkerin puolella pyöriteltiin ottelusta lopulta täysi kysymysmerkki.

Ottelussa on vahvaa tuhnuilun tuntua, joten overin puolesta on nihkeää liputtaa, vaikka sinänsä kaikki palaset siihen on valmiina. Giantsin voisi olettaa tällä kertaa tekevän myös TD:itä ja Lions puolestaan näytti ekassa matsissa, että siltä sujuu hyökkäyspelaaminen 135 miljoonan miehen (lue Matthew Stafford) johdolla. Giantsin Mr OBJ on mahdollisesti myös askissa, joten Giants saisi tästä boostia omaan O:honsa.

Kaiken tämän pyörittelyn jälkeen matsi on todennäköisesti täysi coinflip. Tähän pohjautuen Lions +3 2.05 antaa pientä valueta. Lisäksi pientä varmuutta vetoon tuokoon seurojen välinen historia, joissa vierasjoukkue on itseasiassa ns. ATS 8-2 recordilla.

Matthew & Eli, the floor is yours.

 

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset