NFL-vihjeet: Houston Texans – Indianapolis Colts

NFL

Indianapolis Colts on voittanut divisioonan sisäiset ottelut nyt 15 kertaa putkeen. Yöllä heillä on mahdollisuus ottaa tähän jatkoksi ennätyksellinen 16. voitto.

Houston Texans – Indianapolis Colts

Valinta: Alle 39.5 (2.07)

Quarteback tilanne Colts

Andrew Luck ei pelaa, tämän varamies Matt Hasselbeck on sairaana ja vara-varamiehenä häärää urallaan kaksi kertaa enemmän syötönkatkoja kuin touchdowneja heittänyt Josh Johnson.

Miehistä toisena mainitun Hasselbeckin odotetaan aloittavan. Hasselbeck pelasi viimeksi varsin vakuuttavan ottelun, mutta sairastumisen vuoksi hän ei voi olla 100% kunnossa.

Quarteback tilanne Texans

Ryan Malletin esitykset edellisessä ottelussa olivat luokkaa 12/27, syötönkatko ja vaihtoon. Toinen vaihtoehto Brian Hoyer sai pisteitä taululle, mutta hänen tullessa kentälle peli oli jo 42-0.

Texans on vahvistanut Malletin aloittavan.

Juoksupelin merkitys

Houstonin odotetaan nojaavan juoksupeliinsä. RB Arian Foster ei kuitenkaan paluuottelussaan paljoa säväyttänyt.

Coltseilla on kuitenkin heikohkosti suorittanut juoksupuolustus. Tämä tarjoaa Fosterille mainion paikan parannella tilastojaan.

Indianan puolella RB Frank Goren tilastot ovat varsin vaatimattomat. Hän on myös rähmännyt palloa kriittisillä hetkillä. Millään kovalla tasolla Colts ei siis tällä osastolla ole suorittanut.

Valinta yön otteluun

Paljon riippuu siitä kumpi pärjää paremmin omien ongelmiensa kanssa. Lähtökohtaisesti Indyn pitäisi olla parempi joukkue, mutta etenkin QB-huolet nostavat Texansin suosikiksi. Tähän on kuitenkin hyvä pelata vähäistä pistemäärää, sillä kummaltakaan ei odoteta kovinkaan räiskyvää hyökkäyspelaamista. Alle 39.5 tarjoaa kovan 2.07 kertoimen, joka kelpaa peleille.

Aiheeseen liittyvät uutiset