NFL-vihjeet: Jets vs. Bills

NFL:n yhdeksättä viikkoa avataan ottelulla, jossa vastakkain ovat AFC Eastin joukkueet Jets ja Bills. Ottelu on erityisen tärkeä kummalekin taholle.

New York Jets – Buffalo Bills

Valinta: Buffalo Bills -3,5 (2.06)

Tämän ottelun joukkueet ovat molemmat tämän kauden yllätyskastista repäistyä sakkia. Jetsin oletettiin tankkaavan ja päätyvän todella vähäiseen voittomäärään eikä Billsistäkään odotettu juuri mitään kauden alla. Vaan toisin todellakin kävi.

New York Jets istuu tällä hetkellä jo hieman normaalimmalta näyttävässä 3-5 recordissa, mutta Buffalo pyörii 5-2 recodillaan tiukasti playoff-paikassa kiinni. Nyt tarjolla olisi ennakkoon heikoksi arvioitavissa oleva Jets, joten Buffalo lähtee varmasti tähän otteluun tosissaan.

Jetsin puolella matsi taas tarjoaa sauman palata voittojen tielle, sillä Jets on nyt kolmen ottelun tappioputkessa liukamassa hyvää vauhtia kohti menetettyä seasonia.

Tilastojen osalta kummankaan puolustus ei vaikuta kovinkaan loisteliaalta, joskin Billsin juoksupuolustus on ollut erinomaisella tasolla. Tämä ei lupaa hyvää Bilal Powellille tai Matt Fortelle.

Hyökkäyspelaamisen osalta ollaan myös luokassa ei kovin loistelias, joskin Buffalo on myös juoksuhyökkäyksen osalta selvästi Jetsien edellä. LeSean McCoy on siis edelleen erinomainen backki. Heittopelissä molemmilla on haasteensa, mutta ehkä uusi tulokas Kelvin Benjamin tuo apua Billsin heittohyökkäykseen.

Bills voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan lukemin 21-12 ja on tässäkin ottelussa selvästi se hallitseva osapuoli. Ottelu vaikuttaa juuri sellaiselta tasaiselta divariväännöltä, mutta uskon Billsin saavan eron repsahtamaan vähintään 4 pisteeseen.

Aiheeseen liittyvät uutiset