NFL-vihjeet: Kaksi ottelua MNF-herkkua!

Kaksi ottelua on luvassa yöllä, kun NFL:n 1. viikkoa laitellaan arkistoihin. Ensiksi Vikings vs. Saints ja kierroksen loppuhuipennuksena Broncos vs. Chargers.

Kaksi ottelua MNF:ää

Minnesota Vikings – New Orleans Saints

Valinta: Vikings -3 (1.94)

Vikingsin ja Saintsin välisen kohtaamisen huomion keskipisteenä näyttää olevan Adrian Peterson, joka siirtyi täksi kaudeksi Drew Breesin johtamaan hyökkäykseen. Peterson on jo 32-vuotias, joten vastuuta ei tule olemaan luvassa ihan tuhottoman paljon, mutta entisenä Minnesotan edustajana tämä asetelma tottakai kiinnittää ison yleisön huomion.

Itse ottelu puolestaan vaikuttaa seuraavalta match-upilta: Minnesotan erittäin kova puolustus saa vastaansa Breesin johtaman valovoimaisen hyökkäyksen. Minnesotan ei niin huikea hyökkäys kohtaa Saintsin kehnohkon pakiston.

Vikings hyökkäyksen linja on luokkaa kysymysmerkki, joten Saintsin D-linen täytyy onnistua voittamaan linjojen taisto. Jos taas Vikings saa pidettyä Sam Bradfordin turvassa, on Saintsin takakenttä ehkä hieman liiankin helppoa kauraa kairattavaksi.

Minnesota vaikuttaa näistä kahdesta tasapainoisemmalta joukkueelta ja tuttu rimpsu: ”defense wins games” näyttänee tulevana yönä taas totuuden jyväänsä. Kotiedun tuoma pieni säväys toimii viimeisenä silauksena Vikingsin juhlille.

Denver Broncos – Los Angeles Chargers

Valinta: Broncos -3 (2.10)

Denverin ja Chargersin välinen matsi on erittäin vaikea peli veikata. Denverillä on tuttuun tapaan todella kova puolustus ja se hyötyy kotiedustaan hieman muita joukkueita enemmän korkean ilmanalan vuoksi.

Denverillä on myös hyökkäyksessä edelleen hyvät aseet Demaryius Thomasissa sekä Emmanuel Sandersissa C.J. Andersonin kantaessa vastuuta juoksupelissä. Joukkueen aloittavan QB:na nähdään Trevor Siemian, jonka uskon pystyvän hoitamaan oman osuutensa mallikkaasti.

Chargers puolestaan on nyt terveenä ja se pystyi viime kaudella vajavaisella miehistöllään tekemään ajoittain todella hyvää tulosta. Nyt esimerkiksi viime kauden alussa loukkaantunut Keenan Allen löytää itsensä taas pelikentältä ja äärimmäinen uhka heittopelissä.

Chargersin juoksupelissä nähdään viime kaudella pankin räjäyttänyt Melvin Gordon. Gordon näytti viime kaudella huikealta, mutta nähtäväksi jää, onko hänestä samaan sensaatiomaisuuteen tänä vuonna.

Kyseessä on siis divisioonamatsi, joten joukkueet ovat toisilleen tuttuja ja panoksena on jälleen enemmän kuin ”normaalisti”. Molemmilla joukkueilla on myös uudet päävalmentajat, joten mindset mielessä nyt on näytön paikka.

Tälläisessä matsissa tuntuu hyvältä nojata ”paperilla parempaan” kotijoukkueeseen, mutta ihan mielettömiä suosituksia ei Broncosin puolesta sovi antaa. 3 pisteen tasoitus yli 2 kertoimella on kuitenkin pelattavissa, joten lähdetään sillä tähän matsiin.

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset