NFL-vihjeet: New York Giants – Washington Redskins

NFL

Tulevan yön Thursday Night Footballissa New York Giants isännöi yllättävän hyvin kautensa aloittanutta Washingtonia.

New York Giants – Washington Redskins

Valinta: Alle 44,0 (1.90)

Puolustuspelaaminen sekä juoksuhyökkäys ovat tämän kauden Washingtonilla toimineet jopa niinkin hyvin, että joukkue heiluu näissä kategorioissa koko liigan kärjessä. Viime ottelussa St. Louis Ramseja vastaan myös QB Kirk Cousins pelasi varsin mallikkaasti heittäen 23/27 syöttöä perille ilman ainuttakaan syötönkatkoa.

Redskins tulee jälleen nojaamaan juoksuhyökkäykseensä. Tällöin pallo pysyy heillä ja pelikello juoksee jatkuvasti. Giantsilla on kuitenkin vahva juoksupuolustus, joka rajoittaa ’Skinsin juoksuhyökkäyksen tehoja.

Giantsin hyökkäyspeli ei ole täydessä tikissä, kun QB Eli Manningilla ei ole loukkaantumisten myötä kaikki aseet käytettävissään. Todella paljon on kiinni WR Odell Beckham Jr:n tehokkuudesta, eikä Giantsin juoksuhyökkäystä voi pitää varsinaisena uhkana.

Washingtonilla on sauma voittaa ottelu, mutta Giantsin kotietu sekä vahva tarve paikata edellisten otteluiden sähläykset nostavat heidät suosikeiksi. Jos Washington kuitenkin pitää palloa enemmän ja onnistuu erinomaisen puolustuspelaamisen jatkamisessa, tulee ottelun pistemäärä jäämään alhaiseksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset