NFL-vihjeet: Packers vs. Bears

NFL:n 4. viikon Thursday Night Footballissa kohtaavat divisioonansa sisäisessä Green Bay Packers ja Chicago Bears. Taistelupari on historiallinen ja perinteikäs.

Green Bay Packers – Chicago Bears

Valinta: Mike Glennon under 222.5 passing yards (1.90)

Chicago Bears pisti kauden avauksessa yllättävän hyvin kampoihin Atlanta Falconsille, kävi sen jälkeisenä viikkona nöyrtymässä pystyyn Tampa Baylle ja seuraavana viikkona sitten kyykytti Steelersiä. Vaikuttaa siis siltä, että Bears voi pelata milloin minkäkinlaista peliä. Paperilla se on huono joukkue, mutta ilmeisesti tämä arvioin kanssa täytyy olla erittäin hereillä.

Kotijoukkue Packers puolestaan on tunnetusti Aaron Rodgersin myötä aina rankattu hyvien joukkueiden kastiin. Sen puolustus on kuitenkin herättänyt nyt hieman kysymyksiä. Onko tämä puolustus nyt todella hyvä, kuten ekalla viikolla Seahawksia vastaan vai sittenkin erityisesti juoksupuolustuksen suhteen heikompi kuten Falconsia ja Bengalsia vastaan?

Bearsilla on kaiken lisäksi erittäin mukiinmenevä hyökkäyksen linja ja Jordan Howard vaikuttaa olevan peli päällä, mutta pientä huolta on olkapäävamman suhteen. Tämä match-up silti selvästi Bearsin? Ehkä. Hyökkäyksen linjoista puheenollen, Packersin linja vuotaa. Rodgers saanee osumaa, mutta voi myös liukkaana kaverina pelastaa omalla erinomaisuudellaan paljon.

Bearsin vieraspelaamisesta meillä on yhden ottelun otos, mutta se oli silti erittäin karseaa katsottavaa Bearsin kannalta. Kun joukkue kuin joukkue tippuu takaa-ajoasemaan, se alkaa usein puskea palloa QB:n käsien kautta eteenpäin. Tämä ei ole toimiva sekoitus, kun QB:na on Mike Glennon. Jos Bears jää tässä matsissa jälkeen ja pelaa sitä kuuluisaa catch-uppia, jää matsin luvut tämän kauden datan perusteella törkeiksi.

Ottelun valinta

Nyt kun matsia on taas vähän joka suunnasta yritetty tulkita, voidaan todeta seuraavat asiat: 1. Packers ei todennäköisesti ole niin ylivoimainen 2. Chicagon voisi olettaa luottavan juoksupeliin. 

Jos nämä kaksi toteutuvat, jää Chicagon Glennonille hyvin vähän heitettävää, jolloin heitoissa jäädään jopa alle 200 jaardin reilusti. Tämän vuoksi on hyvä tarttua Glennonille asetetun 222.5 jaardin rajan alle jäämiseen.

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset