NFL-vihjeet: Packers vs. Lions

NFL:n 9 viikon sunnuntailta napattiin komea 3/3 -tulos. Tähän pyritään nyt täydentämään osuma myös NFC Northin Packers vs. Lions ottelusta.

Green Bay Packers – Detroit Lions

Valinta: Detroit Lions -1.5 (1.92 10bet)

Green Bay Packersin ja Detroit Lionsin välillä pelataan tulevana yönä kauden ensimmäinen kohtaaminen, johon Lions on asetettu lievästi suosikin asemaan.

NFL:ssä pätee usein seuraava sääntö: Ykkös-QB:lla pelaava joukkue on todella vahvoilla kakkosmiehensä varassa olevaa joukkuetta vastaan. On siis perusteltua olettaa Lionsin ottavan ohjat tulevan yön koitoksessa.

Packersilla on puolellaan kotietu ja tilastojen valossa menestyksekkäämmin esiintynyt heittopuolustus. Juoksupuolustuksen osalta etu on puolestaan Detroitilla. Tämä asetelma sopii Lionsille erittäin hyvin, sillä Packers on nimenomaan juoksupelin kautta rakentanut hyökkäyksiään Brett Hundleyn otettua vastuun QB:na.

Detroitin hyökkäykselle tekisi hyvää saada juoksupelistä enemmän irti, sillä viimeisissä tappiollisissa otteluissa palloa on laitettu eteenpäin todella runsaasti Matthew Staffordin kautta. Packersia vastaan ainakin New Orleans Saints ja Minnesota Vikings ovat onnistuneet etenemään hyvät määrät jaardeja myös juoksemalla, joten Lionsillakin on mahdollisuus saada tasapainoinen hyökkäys rullaamaan.

Luotetaan siis kahteen pointtiin. 1. YkkösQB on selvästi erottava tekijä 2. Juoksupelin match-up sataa Lionsin laariin. Näiden pohjalta Lionsin 1.5 pisteen tasoitus on enemmän kuin pelattavissa 1.92 kertoimella. 10betillä on tällä kertaa tämä tarjous lunastettavissa, joten pelataan heidän kautta tämä veto.

Aiheeseen liittyvät uutiset