NFL-vihjeet: Panthers vs. Eagles

NFL:n kuudes viikko tuo tullessaan heti alkuun kiinnostavan ottelun, jossa vastakkain ovat 4-1 recordin omaavat Panthers ja Eagles.

Carolina Panthers – Philadelphia Eagles

Valinnat:

Carolina Panthers -3 (1.90)

Cam Newton at least 255 passing yards (1.92)

Carolina Panthersin puolustus on yksi liigan parhaista tilastojen valossa ja se on saavuttanut tämän aseman pelaamalla hyviä joukkueita vastaan. Voidaan siis todeta, että kotijoukkueella on kovat pakit. Tätä osastoa vastaan Eaglesin hyökkäys ei kuitenkaan kauheasti kalpene ja erityisesti juoksupelissä on Eaglesin mahdollisuus.

Mitä taas vieraiden puolustukseen tulee, ei Phillyn takakenttä ole kovinkaan vahva. Sen sijaan juoksupuolustuksessa ja puolustuksen linjassa on Eagelsin vahvuudet. Toisella puolella palloa Panthersin hyökkäyksen linja on todellista terästä, vaikka Matt Kalililla on ollut omat ongelmansa.

Vaikuttaa siis siltä, että kotijoukkueella on kaikki tarvittavat aseet matsin viemiseen. Sen pitäisi pystyä pitämään Cam Newton puhtaana ja tämän kautta hyödyntämään Phillyn takakentän heikkoudet. Kelvin Benjamin, Devin Funchess sekä TE:n paikan haltuunsa ottanut Ed Dickson saavat nyt mahdollisuuden loistaa.

Näillä puheilla tähän matsiin on helppo lähteä kotijoukkueen kelkkaan. 3 pisteen tasoitus on sen verran matala, että se on myös helposti pelattavissa tuolla kertoimella. NFL:ssä kotijoukkueen etu on 5%, joka antaa oman säväyksensä kotijoukkueen puolesta.

Toinen veto mitä lähdetään tänään hakemaan on Newtonin heittojaardit. Viimeaikoina suorastaan tulessa ollut Superman saa nyt vahvan linjansa takana etsiä aukkoja heikommasta Eaglesin takakentästä. Coolbetilla saa rakennettua oman vedon Newtonin jaardeista ja 255 jaardin rajalle annetaan 1.92 kerroin, joka on hyvä täydennys tähän otteluun.

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Katso urheilua Unibet TV:n kautta!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset