NFL-vihjeet: Patriots – Dolphins

NFL

NFL:n kahdeksas viikko avataan divisioonan sisäisellä ottelulla, jossa tähän asti voittamaton New England Patriots hostaa uudestisyntynyttä Miami Dolphinsia. Valinta yön otteluun tulee tässä!

New England Patriots – Miami Dolphins

Valinta: Yli 51.0 (1.89)

Miami näytti todella surkealta kauden alussa, mutta koutsin erottaminen on nähdyn perusteella tuottanut toivotun tuloksen: Dolphins vaikuttaa jälleen vahvalta NFL-joukkueelta.

Vastustajina se on koutsin vaihdoksen jälkeen kuitenkin lyönyt vain AFC South divarin porukkaa, nimellisesti Texans ja Titans, joten mitään todellista mittaria uuden koutsin johtama Dolphins ei ole kohdannut.

Nyt vastaan asettuu hallitseva mestari Patriots, jolla on varmasti kova halu näyttää kaapin paikka tässä divariottelussa. Patriots on parempi joukkue, ja pääsee nyt kotona näyttämään kuka määrää AFC East divisioonassa.

Dolphinsin pitäisi kuitenkin pystyä myös latomaan pinnoja taululle, sillä Patriotsin puolustus on joukkueen ehkä se ainoa heikompi kohta. Overin raja on melko korkealla, mutta tältä ottelulta voi odottaa todella riemukasta hyökkäysjuhlaa.

Aiheeseen liittyvät uutiset