NFL-vihjeet: Raiders vs. Chiefs

NFL:n seitsemännen viikon Thursday Night Footballissa kohtaavat Oakland Raiders sekä viime kierroksen ensimmäisen tappionsa kärsinyt Kansas City Chiefs.

Oakland Raiders – Kansas City Chiefs

Valinta: Chiefs -3 (1.91)

Kansas City Chiefs on ollut tällä kaudella erinomainen, kun taas Oaklandin peli on hieman hakenut uomiaan ensimmäisen kuuden viikon aikana. Erityisesti hyökkästilastoissa joukkueet eroavat toisistaan kuin yö ja päivä, mutta puolustuksen puolella Oakland on yllättäen hieman Chiefsin edellä.

Osittain Chiefsin puolustuksen ”heikkous” näkyy kohdattujen vastustajien tasossa, kun taas Raidersin osalta sitä saattaa hieman jeesiä kohdattujen joukkueiden hyökkäyksien taso. Paperilla Chiefs on kuitenkin Raidersin edellä myös puolustuksen osalta.

Mielenkiintoista on nähdä miten Raidersin hetki sitten signaama NaVorro Bowman vaikuttaa puolustuksen tehoihin. Oletettavaa on, että ihan heti alkuun kaikki ei voi olla täysin samalla sivulla, mutta olettavasti Bowman tuo boostia Raidersin D:hen.

Torstaiset matsit ovat aikataulullisista syistä yleensä vähemmän kiihkeitä hyökkäyksen osalta, mutta toisaalta tässä matsissa kohtaavat ei niin hyvältä vaikuttaneet puolustukset sekä erittäin korkean potentiaalin hyökkäykset. Vaikuttaa siis overilta, mutta toivottavasti väistämme sen pelaamalla tähän matsiin voittajaa.

Kolmen pisteen tasoitus on yllättävän alhainen, vaikka tässä divarijengit kohtaavatkin toisensa ja Raiders pääsee kotiotteluun lyhyellä viikolla. Kotijoukkueen hyökkäys on kuitenkin ollut niin pahasti unessa viime aikoina ja Chiefsin juna on puksuttanut läpi runkosarjan erittäin tehokkaasti.

En siis jaksa uskoa Raidersilla olevan paljoakan sanottavaa ennakkoon parempaa Chiefsia vastaan ja tällöin 3 pisteen tasoituksen pitäisi tulla kotiin.

Aiheeseen liittyvät uutiset