NFL-vihjeet: Ravens vs. Dolphins

NFL:n kahdeksatta viikkoa avataan ottelulla, jossa kohtaavat Baltimore Ravens ja Miami Dolphins. Dolphinsilla on mahdollisuus nousta 5-2 recordiin.

Baltimore Ravens –  Miami Dolphins

Valinta: Yli 37.5 (1.93)

Baltimore Ravens vastaan Miami Dolphins torstain otteluna ei välttämättä herätä suurinta mielenkiintoa, mutta saattaa tarjota oivallista pelattavaa. Otteluun on nimittäin asetettu todella alhainen kokonaispisteiden raja, joka ansaitsee vähintään tarkemman tarkastelun.

Hyökkäystilastojen valossa molemmat joukkueet löytyvät rankingin pohjalta sijoilta 31. ja 32. mitä tulee edettyihin jaardeihin per ottelu. Pisteitä per ottelu rankingissa molemmat ovat myös pohjasakkaa, joskin kotijoukkue Ravens on hieman Miamia edellä.

Heittohyökkäyksen osalta Baltimore on liigan huonoin ja Miami kolmanneksi huonoin. Juoksupelissä puolestaan Ravens on huomattavasti korkeammalla kuin Dolphins.

Tämän pohjalta voisi väittää, että Ravensin olisi syytä juosta myös Miamia vastaan. Dolphinsilla on kuitenkin kelpo D-line, joka näkyy myös erinomaisena tuloksena juoksua vastaan.

Miamin hyökkäys vastaan Ravensin puolustus vaikuttaa mismatchilta heittopelin osalta Ravensin suuntaan, mutta juoksupuolustus on selvästi kotijoukkueen akilleen kantapää.

Tässä on siis tilastojen valossa Miamin mahdollisuus. Miamilla tosin on ollut haasteita hyökkäyksen linjassa, mutta näkisin tässä match-upissa paremmin menestyvän olevan vahvoilla ottelun voittamiseksi.

Ottelun valinta

Lyhyt viikko ja kotietu puoltavat Ravensia sen verran paljon, että en lähde tämän ottelun osalta veikkaaman voittajaa. Totalin raja on kuitenkin kiskaistu äärimmäisen alas, vaikka molempien vahvuudet näyttäisivät löytävän puolustuksesta.

Uskonkin, että 38 pinnaa tai enemmän saadaan ensi yönä kasaan näiden kahden toimesta. Tartutaan siis 10betin 1.93 kertoimeen yli 37,5 pisteen puolesta!

Aiheeseen liittyvät uutiset