NFL-vihjeet: Ravens vs. Texans

NFL:n kahdestoista viikko päätetään ottelulla, jossa loukkaantumisista pahasti kärsinyt Houston Texans matkustaa Baltimore Ravensin vieraaksi.

Baltimore Ravens – Houston Texans

Valinta: Alle 39.5 (1.98)

Nopealla ennakoinnilla tämän pitäisi olla Ravensin matsi ja sen suuntaiset ovat myös ottelun ML-kertoimet ja point spread. Vaikuttaa kuitenkin todella kaukaa haetulta lähteä hakemaan Baltimorea yli TD:n erolla, jolloin valinta kallistuisi Houstonin suuntaan.

Olkoonkin, että Houstonilla on ehkä liigan karmein loukkaantumistilanne, pystyy tulevan yön vieraat silti todenteolla haastamaan Baltimoren tasoisen joukkueen. Baltimoren puolustus on kuitenkin todella pelottavan hyvä, jolloin Tom Savage vieraskentällä on ajatuksena todella huteralla pohjalla. Voi siis ynnätä, että suuremmitta yllätyksittä Texans ei huomenna kovin montaa kertaa palloa vie päätyyn asti.

Entä sitten Ravens hyökkäys? Joe Flacco ja kumppanit ovat liigan toiseksi huonoin hyökkäys ja joukkue onkin ottanut voittonsa nimenomaan pakkien pelaamisen kautta. Ravensille tyypillistä onkin raapia kasaan pyöreät 20 pistettä, joista noin 9 on tuotettu Justin Tuckerin jalalla.

Valitettavasti iso yleisö ei nyt rapakon takana olettavasti pääse nauttimaan hienoista pistesuorituksista. Puolustuksen osaamisen seuraamista sen sijaan on enemmänkin tarjolla. Tämän ennakon pohjalta tartutaan tässä ottelussa underiin.

Aiheeseen liittyvät uutiset