NFL-vihjeet: Falcons vs. Saints

NFL:n Week 14 lähtee käyntiin NFC Southin herkkupalalla, jossa Atlanta Falcons saa uuteen hienoon areenaansa vieraita tällä kertaa Big Easyn porukasta.

Atlanta Falcons – New Orleans Saints

Valinta: New Orleans Saints +2.5 (2.03)

Tässä on ehdottomasti kyseessä yksi merkityksellisimmistä matseista koko tällä kaudella. Atlanta pystyisi voitolla kapuamaan erittäin vahvasti mukaan NFC:n playoff-kisaan, kun taas Saintsin voitto takaisi sille lähes varman playoff-paikan. Molemmilla on siis enemmän kuin kaikki pelissä ja kun kyseessä on vielä divariottelu, on suorastaan vääryys, että tämä pelataan pelaajien inhoamana torstain pelinä.

Saints on ollut tällä kaudella ihan alkuun paha floppi, tämän jälkeen ihan hyvä jengi ja lopulta Super Bowl contender. Uskomattomia asioita tapahtuu siis ihan muutamissa viikoissa. Atlanta puolestaan on ollut hieman pihalla koko kauden, joskin se on edelleen tiukasti mukana post-season väännössä.

Atlantalla on puolellaan kotietu, mutta näkisin Saintsin näistä kahdesta parempana nippuna. Siksi kerroin asetelma on tietyllä tapaa hieman yllättävä, joten otamme mielellään pienenkin tasoituksen Saintsin hyväksi. Saintsin puolustus on nimittäin Falconsia edellä ja sillä on myös yllättävän monitahoinen orkesteri hyökkäyksessä.

Alvin Kamara sekä todennäköisesti kentällä palavaa Mark Ingram ovat liigan kovin RB-tandemi ja jos jostain syystä se tökkii, voi Drew Brees ottaa joukkueen reppuselkään ja voittaa yksinkin ottelun Saintsille.

Pelataan siis tähän matsiin vieraita plussalla, joskin uskon money linen olevan sitäkin tuottoisampi kohde. Divarimatseihin on kuitenkin turvallista tukeutua annettuihin etuihin ja tällä kertaa se tarkoittaa +2.5 tasoitusta Breesuksen joukkiolle.

Aiheeseen liittyvät uutiset